Pokalkamp i Roskilde 1/9-2021 kl. 17.15

AB Gladsaxe møder onsdag den 1. september 2021 KFUM, Roskilde på Lillevang Stadion, Snebærvej 16 i Roskilde. Kampens dommer, Sebastian Friis Aagerup fløjter kampen i gang kl. 17.15.
KFUM, Roskilde spiller til dagligt i den nyetablerede 3. division, hvor de indtager en flot 3. plads. I lørdags sejrede holdet med 3-2 i 3. division over Dalum IF efter at have været bagud med 2-0. Så det må være et hold med selvtillid, der venter AB.

I den første runde af Sydbank Pokalen vandt KFUM, Roskilde med 8-0 over Dianalund. AB vandt som bekendt 7-1 over FC Kalundborg, så det er i hvert fald to hold, der godt kan lave mål, der mødes.

Cheftræner Patrick Birch Braune siger forud for kampen: ”Vi mødte KFUM, Roskilde 2 gange i sidste sæson. Vi kom ok igennem begge kampe med en sejr og en uafgjort. Der er sket en del siden, for der er blandt andet kommet ny træner og de har fået ændret lidt på deres hold. Den sidste kamp mod KFUM, Roskilde i marts måned, var en meget tæt kamp. Det forventer vi også, at pokalkampen bliver. Vi har respekt for KFUM, Roskilde. Vi skal spille med stor intensitet og blive ved med at spille i højt tempo og vise, at vi har niveau. Det bliver tæt og vi tager kampen med dyb seriøsitet hele vejen rundt.

Bruttotruppen til kampen mod KFUM, Roskilde:
1   Oliver Børner
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
4   Anton Basbas Pedersen
5   Adnan Curovic
7   Frederik Ellegaard
8   Emil Wass
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
13 Mads Vang
14 Otto Dupont
15 Lucas Koch
17 Roni Arabaci
21 Alessio Alicino
22 Silas Trier Madsen
23 Jonathan Dahl Bagger
24 Malthe Frost Pedersen