Uafgjort 1-1 mod Hillerød Fodbold

Der var lagt op til en spændende kamp mellem AB Gladsaxe og Hillerød Fodbold, hvor begge hold var blandt topholdene i 2. division. Hillerød Fodbold kom bedst fra start og havde allerede efter 3 min. et godt skudforsøg. Hillerød har det meste af spillet det første kvarter. Sylvester Seeger-Hansen sender herefter et indlæg ind i feltet til Frederik Ellegaard, der fikst sender bolden videre med hælen til Roni Arabaci, som header lige over mål.
Efter en ellers god målchance til AB kommer der umiddelbart efter en fejlaflevering, så en Hillerød-spiller bliver alene med Jonathan Fischer i målet, og bringer Hillerød foran 1-0.

AB har svært ved at få sat spillet, og der er Hillerød, der spiller sig til flest chancer. Det er da også lige før, der falder endnu en scoring, da Hillerød får frispark, som heldigvis bliver sendt tæt forbi Fischers mål. Endelig efter 37 min.’s spil kommer udligningen. Albert Nørager trækker ind fra siden og spiller Frederik Ellegaard, der dribler så tæt og hurtigt, så forsvaret er fuldstændig sat - udligning 1-1. Kort før pausen er Hillerød igennem igen, men Jonathan Fischer må igen hive en god redning frem.

Fra 2. halvlegs start kommer AB længere frem på banen, og der opstod flere chancer til AB. Gennem hele kampen starter AB’s chancer ganske fint med hurtige afleveringer, men der mangler mere kynisme, når chancerne skal omsættes til mål.
Hillerød havde den sidste chance for at vinde kampen, da spiller i dommerens overtid kommer helt fri foran mål, men skyder langt over mål.

Cheftræner Patrick Birch Braune havde denne udtalelse efter kampen: ”1-1 mod Hillerød er vel et meget fortjent point og et fair resultat. Vi havde inden kampen håbet på mere. Kampen ender 1-1, men der kunne sagtens have været flere mål i begge ender i en meget lige kamp, der længe var låst.

På en eller anden måde sætter denne her kamp sig aldrig. Vi føler godt, at vi kunne have fået de 3 point, hvis vi havde været skarpere. Men Hillerød er er et svært hold at spille imod. De er rigtig godt organiserede og det skulle vi bruge noget tid på at finde ud af. Vi har nogle spillere i dag, der skal spilles sammen med holdet. Det led vi af i en periode, men kommer igennem det og vi bliver bedre og bedre, som kampen skrider frem, så det skal nok blive rigtig godt. Vi havde håbet på 3 point - vi får kun et og det er ok efter spil og chancer og præstationen”.

Kampens startopstilling var:
16 Jonathan Fischer
5   Adnan Curovic
4   Anton Basbas Pedersen
2   Rasmus Møller
19 Albert Nørager
18 Simon Holden
6   Daniel Warmbach
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
7   Frederik Ellegaard
17 Roni Arabaci

På banen kommer:
9   Frederik Christensen
13 Mads Vang
22 Silas Trier Madsen
8   Emil Wass
23 Jonathan Dahl Bagger

Ud gik:
10 Sylvester Seeger-Hansen
6   Daniel Warmbach
11 Mathias Kisum
17 Roni Arabaci
7   Frederik Ellegaard

Foto: AB Forever

Læs også Gladsaxe Bladets reportage
https://www.gladsaxebladet.dk/2021/08/endnu-en-uafgjort/


Læs også Sjællandske Nyheders reportage:
https://sn.dk/Sport-Nordsjaelland/AB-og-Hilleroed-maatte-dele/artikel/1466368

De næste kampe er:
Pokalkampen mod Roskilde KFUM onsdag den 1. september kl. 17.15 i Roskilde.

2. division mod Næstved søndag den 5. september kl. 13.00 i Næstved. AB Forever har tilbud om gratis bustur til kampen i Næstved for alle, der bakker op om AB Gladsaxe – se mere på www.abforever.dk