Fantastisk sejr på 6-1 over Thisted

AB Gladsaxe tog tidligt i dag bussen og satte kursen mod Thisted. Efter en meget lang køretur var spillertruppen rystet godt sammen. Der var samlet energi og lyst til at spille, og trænerteamet havde lagt den helt rigtige gameplan.
AB vinder 6-1 over Thisted FC på en eltrimmet bane. Der gik ikke mere end 9 min., så bragte Daniel Warmbach AB foran 1-0, hvor han header bolden i mål efter hjørnespark. Kun 2 min. efter udligner Thisted FC efter lidt koks i AB-forsvaret. Efter 21 min. sender Albert Nørager et indlæg ind over feltet, hvor der opstår lidt uro og Mathias Kisum snupper bolden og sætter den i mål til føring 2-1.

Daniel Warmbach måtte udgå med en mindre hovedskade efter 34. min. Cheftræner Patrick Birch Braune sagde: ”Vi vil ikke tage nogle chancer med hovedskader, og vi så i sidste kamp, hvordan det kan gå med Basbas”. Daniel Warmbach siger efter kampen, at han har det OK.

Der blev i pausen justeret på nogle ting, som gjorde at Thisted ikke kom til nævneværdige chancer og at AB kunne sætte sine hurtige offensive spillere i spil. Det betød, at målene kom som perler på en snor. Det blev 3-1 efter 54 min. på en aflevering fra Marcus Hørbye til Mathias Kisum, der flot spiller videre til Frederik Ellegaard, der elegant tipper den over målmanden – et rent gudemål.

Simon Holden scorer til 4-1 i 65 min. på et langskud, der sidder klinet op ad stolpen. På et frispark udenfor feltet sætter Mathias Kisum bolden i nettet til stilling 5-1. Mathias Kisum slutter dagens måleventyr med endnu en scoring og laver dermed hattrick. Kampens resultat 6-1 til AB Gladsaxe.

”Det er en meget stærk sejr i dag på 6-1 på Lerpytter Stadion. Det havde vi ikke turdet håbe på. Vi var rigtig skarpe og kyniske i vores tilgang. Vi havde lavet en gameplan, som drengene fulgte rigtig flot. Vi kommer hurtigt foran på et flot hjørne, noget vi havde trænet på og arbejdet på med Wambach. Efter det får Thisted FC arbejdet sig ind i kampen og sætter sig mere på spillet.

I pausen får vi rettet nogle defensive ting, så vi får lukket af og de får ikke skabt så meget. Vi bliver mere komfortable og kan blive ved med at stikke i dybden.
Og så havde vi bare nogle fantastiske offensive spillere i dag med Kisum med et hattrick. De var alle skarpe og gjorde rigtig ondt på Thisteds forsvarsspillere.
En dejlig sejr på en rigtig god dag”, siger en tilfreds og glad cheftræner Patrick Birch Braune efter dagens kamp i Nordjylland.

Startopstilling var:
16 Jonathan Fischer
5   Adnan Curovic
20 Marcus Hørbye
2   Rasmus Møller
19 Albert Nørager
18 Simon Holden
6   Daniel Warmbach
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
7   Frederik Ellegaard
9   Frederik Christensen

På banen kom:
22 Silas Trier Madsen
17 Roni Arabaci
13 Mads Vang
8   Emil Wass
23 Jonathan Dahl Bagger

Ud gik:
6   Daniel Warmbach
7   Frederik Ellegaard
10 Sylvester Seeger-Hansen
9   Frederik Christensen
11 Mathias Kisum

Næste kamp er onsdag den 18. august 2021 kl. 19.00 mod HIK på Gladsaxe Stadion.