Turen går til Thisted 14/8

AB Gladsaxe skal på sæsonens længste udebanekamp, når bussen i morgen lørdag den 14. august kl. meget tidligt sætter kurs mod Thisted, hvor de møder Thisted FC.
Kampen bliver spillet kl. 14.00 på Sparekassen Thy Arena. Fodboldkampe skal jo ses på stadion, men hvis du ikke lige kommer forbi, så kan du streame kampen her: https://hosting.img.dk/customers/F3/Thisted.html

Begge hold kom med en sejr godt fra sæsonstarten i sidste weekend. Thisted FC vandt flot deres kamp på udebane mod Kolding med 1-0. AB vandt ligeledes deres kamp med 1-0 hjemme mod FA2000. Så der er lagt op til en spændende og lige kamp.
For ABs nyerhvervelse Mads Vang bliver det et gensyn med sin tidligere klub Thisted FC, hvor han har spillet de seneste sæsoner.

Efter fredagens træning udtaler cheftræner Patrick Birch Braune: ” Vi skal på årets længste tur og også første udebane tur og det glæder vi os til. Det er længe siden, vi har været på en rigtig lang udebanetur og det har også sin charme.
Thisted kom rigtig godt fra land med en sejr over Kolding FC og vi kom fra land med en god sejr over FA2000. Nu glæder vi os til en kamp mellem to hold, der har haft noget medvind. Vi tror, det bliver et spændende opgør. Vi skal være skarpe for at få noget med hjem fra Thisted. De har en skræmmende hjemmebanestatistik. Alligevel skal vi stadigvæk være optimistiske i vores udtryk og være modige i den måde, vi gør tingene på – og så skal vi have 3 point med hjem”, slutter Patrick Birch Braune.

Trænerteamet kan vælge blandt følgende spillere:
1   Oliver Børner
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
5   Adnan Curovic
6   Daniel Warmbach
7   Frederik Ellegaard
8   Emil Wass
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
13 Mads Vang
15 Lucas Koch
17 Roni Arabaci
18 Simon Holden
19 Albert Nørager
20 Marcus Hørbye
22 Silas Trier Madsen
23 Jonathan Dahl Bagger