Philip Oslev stopper i AB

Philip Nzeyimana Oslev har valgt at forlade Akademisk Boldklub Gladsaxe for at søge nye udfordringer. Den sympatiske og vellidte spiller nåede at spille 71 kampe og score 2 mål i den grønne trøje.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: “Philip Orslev har vi været rigtig glade for og vi værdsætter ham rigtig højt. Desværre skal Philip videre, og han har fundet ud af, at han vil prøve noget andet.
Da jeg kom til, som træner, valgte jeg ham som anfører og det har han været i den tid under mig. Så det gør ondt, at han forlader os, men der er også et menneske bag, som vil prøve noget nyt og det vil vi ikke stå i vejen for.

Philip er en menneskelig profil, som vi sat stor pris på og ønsker ham held og lykke og måske på gensyn på et andet tidspunkt.

Philip siger selv: ”Jeg har været rigtig glad for at spille i AB. Jeg har ikke spillet så meget i de sidste to sæsoner, og jeg er nu kommet til et punkt, hvor jeg må finde et andet sted, hvor jeg kan spille mere. Jeg skal nu finde ud af, hvad der skal ske.

Jeg vil gerne sige tak til alle omkring holdet og de fans, der følger os. Det har været super, de 3 år, jeg har været her, og det er ikke med min gode vilje, at det skal stoppe nu. Men sådan er det nu en gang. Held og lykke til AB.”

Foto: AB Forever.