Målrig pokalsejr

AB Gladsaxe slog FC Kalundborg 7-1 i pokalturneringens 1. runde. Spillet var ikke prangende i den første halve time, men så driblede Adnan Curovic ind i feltet og blev fældet. Dommeren dømte straffespark, som Frederik Christensen omsatte til en føring på 1-0 - en stilling der holdt halvlegen ud. 
Efter pausen kom der mere fart i spillet, og målene faldt som perler på en snor. Kampen gav debut til Mads Vang, Emil Wass og Roni Arabaci.

En del AB fans havde fundet vej til Kalundborg, og det gav igennem hele kampen en fin ramme og god opbakning.

Cheftræner Patrick Birch Braune sagde efter kampen:"Vi kom for at få en sejr og det fik vi også. Jeg synes, vi spillede for langsomt i 1. halvleg og det gør, at vi ikke får skabt, så meget som vi godt ville. FC Kalundborg var rigtig godt organiseret i forhold til den hylde, de spiller på og det skal de have ros for. I 2. halvleg får vi lavet nogle ændringer og får mere fart i spillet og så begynder det at åbne sig. Derfra kører det sådan set bare. 
FC Kalundborg var en hyggelig klub at møde og et hyggeligt stadion, så det var en fornøjelse. Det her er også charmen ved fodbolden at komme ud og møde en klub som FC Kalundborg".

Start 11-veren var:
Oliver Børner
Philip Oslev
Rasmus Møller
Adnan Curovic
Lucas Koch
Simon Holden
Sylvester Seeger-Hansen
Emil Wass
Mathias Kisum
Frederik Ellegaard
Frederik Christensen

Ud gik:
Sylvester Seeger-Hansen
Frederik Christensen
Simon Holden
Frederik Ellegaard
Mathias Kisum

Ind kom:
Roni Arabaci
Alessio Alicino
Mads Vang
Silas Trier-Madsen
Albert Nørager

ABs mål blev scoret af:
Frederik Christensen (straffe), 33'
Alessio Alicino, 48'
Mathias Kisum, 59'
Emil Wass, 64'
Roni Arabaci, 68'
Albert Nørager, 74'
Roni Arabaci, 77'