AB Gladsaxe skriver kontrakt med Roni Arabaci

AB Gladsaxe har netop skrevet kontrakt med Roni Arabaci. Den talentfulde angriber har spillet i Brøndby siden 4 års alderen og indtil slutningen på U19 holdet. Som seniorspiller kom Roni ved sæsonstarten 2020 til SønderjyskeE og var tilknyttet superligatruppen.

Den 20-årlige Roni spillede 2. halvleg i lørdagens træningskamp og gjorde et godt indtryk.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: “Vi er rigtig glade for, at Roni har valgt at skrive kontrakt med os. Roni har været topscorer i U19 ligaen for Brøndby, hvor han har spillet som ungdomsspiller og han har haft et år i SønderjyskE.  Der blev han modnet og har været i et godt træningsmiljø. Det viser sig oftest at de spillere, der bliver topscorere i U19 ligaen også gør det godt som målscorer  som seniorspiller. Det regner vi også med, at vi kan få forløst hos Roni. Han er en hurtig og pågående spiller med en god målnæse. Det har vi haft et behov for. Vi er rigtig glade for Frederik Christensen, men han skal have konkurrence. Vi får nu også mulighed for at spille med to angribere. Det giver os meget mere fleksibilitet i vores offensiv og det skal vi drage fordel af".

En glad Roni Arabaci siger: “Jeg var på udkig efter en ny klub efter et år i SønderjyskE. AB kontaktede mig, og jeg blev interesseret. Jeg kan se mig selv i det projekt, som AB er igang med, og jeg glæder mig til at være en del af truppen. Jeg er angriber, og mine styrker er, at jeg har fart i benene, er hurtig og så har jeg målnæse. Jeg sparker godt med begge ben, og jeg ser frem til også at score mange mål i AB. Jeg synes, at AB er et rigtig fint springbræt for mig, hvis jeg en dag skal videre. Der er et rigtig godt træningsmiljø og det er et fint sted at være for unge spillere”.

Velkommen Roni!