Nederlag i træningskampen mod Hvidovre

AB Gladsaxe tabte i dag til Hvidovre med 4-1 efter føring på 3-0 ved pausen. Hvidovre startede kampen i et højt pres og det var tydeligt at se, at Hvidovre er længere fremme træningsmæssigt, da de starter turneringen i 1. division i næste weekend.

AB forsøgte også med et højt pres i starten af kampen, så kampen forløb i et højt tempo. Som kampen skred frem satte Hvidovre sig mere og mere på kampen. AB havde travlt med at forsvare sig og havde kun i få perioder etableret angrebsspil.
 Hvidovre kom foran med 1-0 efter 10 minutter. Det blev 2–0 til Hvidovre efter 21 minutter direkte på frispark. Kort før halvleg kom Hvidovre på 3-0.

I 2. halvleg kom AB meget bedre med i spillet, og AB havde flere chancer blandt andet en stor chance til Frederik Christensen, der fra tæt hold skød lige forbi Hvidovres mål. Det var også Frederik Christensen, der scorede 15 minutter før tid stensikkert på et straffespark, som blev begået mod Rasmus Grosen efter et stærkt løb ind i banen. I løbet af anden halvleg scorede Hvidovre endnu et mål, så kampen ende med en Hvidovre sejr på 4–1.   

”Vi fik en masse svar i dag, og det er det, vi skal bruge træningskampene til. Hvidovre er meget længere i deres træningsopstart og forberedelse, og de skal spille turneringskamp i næste weekend.

Vi gik ud og åbnede kampen med en masse energi og med presspil, men det var vi ikke klar til fra start. Det var vigtigt for os at gå i pres, for vi vidste at Hvidovre, ville gå i et højt pres mod os. På den måde kunne vi få kampen op i et højt tempo, så vi kunne se, hvilke af vores spillere, der kunne være med i et højt tempo. Vi synes, at vi får lagt på i løbet af halvlegen.

Vi kommer ud til 2. halvleg med et helt andet udtryk i forhold til 1. halvleg, hvor vi hænger efter og laver en del personlige fejl og bliver stressede. Vi får rettet en del ting til.
Så får vi får faktisk vendt spillet og får lagt pres på Hvidovre. Vi er ikke et sted i opstarten, hvor vi topper, det er Hvidovre.
Vi har mange unge spillere, der skal lære af sådan en kamp. Lige præcist tempoet i kampen i dag er utrolig vigtigt og lærerigt for spillerne. Så det var en rigtig god træningskamp for os, hvor vi fik mange svar, siger cheftræner Patrick Birch Braune.

Startopstillingen
Jonathan Fischer
Philip Oslev
Marcus Hørbye
Adnan Korovic
Albert Nørager
Silas Trier
Daniel Warmbach
Sylvester Seeger Hansen
Frederik Ellegaard
Mathias Kisum
Emil Mygind

Ud går
Jonathan Fischer
Marcus Hørbye
Silas Trier Madsen
Mathias Kisum
Philip Oslev
Daniel Warmbach
Emil Mygind
Frederik Ellegaard

Ind kommer
Lasse Gram, vikar for Oliver Børner
Christian Enemark
Rasmus Møller
Frederik Christensen
Emmanuel Bio
Tobias Noer
Alessio Alicino
Rasmus Grosen