Sidste kamp i denne sæson

Billetsalget til kampen lørdag den 5. juni 2021, hvor AB Gladsaxe kl. 15.00 tager imod AB Tårnby, er åbnet.

Gå ind på www.boldbillet.dk, og køb din billet allerede i dag. Der er igen næsten gratis adgang for Gladsaxe-borgere, og her skal billetten hentes samme sted, og der skal kun betales et gebyr på 5 kr. Gladsaxe-borgere skal vise sundhedskort ved indgangen.

OBS.
Der kan ikke købes billetter ved indgangen.
Synligt udebanetøj og anden merchandise medfører bortvisning og billetten refunderes ikke.

Der skal vises negativ corona test eller Covid’19 pas sammen med billetten.

Alle pladser er nummererede, og der er afspærrede sektioner

Alle skal bære mundbind undtaget når man sidder på sin plads.

Kom i god tid – indgange og boder åbner kl. 13.30.


Det er et opgør mellem top mod bund, hvor AB stadig går efter 2. pladsen i toppen af rækken, og hvor AB Tårnby er rykket ned i rækken under. Alligevel vil begge hold gå efter en sejr, så det bliver en god kamp at slutte sæsonen af på. Det er samtidig en enestående chance for at sige tak for en god sæson til spillerne, trænerteamet og staben omkring holdet.

Der er adgang til den ny tribune allerede fra kl. 13.30, hvor boderne også er åbne.
Der er mulighed for at overvære et oplæg på ca. ½ time med cheftræner Patrick Birch Braune og en af 2. divisionsspillerne, der ikke skal spille, om anekdoter fra omklædningsrummet og arbejdet med holdet gennem sæsonen, optakt til kampen lige før kick off – og så er der mulighed for at stille spørgsmål til træner og spiller.

Oplægget starter kl. 14.00, og er en eksklusiv mulighed for at komme lidt bag om holdet i hverdag og til kamp. Det vil foregå på tribunen dvs. udendørs. Der skal købes billet til foredrag & kamp på boldbillet.dk, og dit sædenummer og indgang vil fremgå af billetten.

Læs mere på www.ab-fodbold.dk i dagene op til kampen.
Foto: AB Forever