Rasmus Møller indgår kontrakt!

Det er en glædelig nyhed, at Rasmus Møller har skrevet kontrakt med AB Gladsaxe. Rasmus har fået sin fodboldopdragelse i FCK, og han kom til AB før forårssæsonen efter at han senest havde spillet for den færøske klub Tvøroyri. Rasmus har også flere ungdomslandskampe på CV’et.
Rasmus har tilført midterforsvaret styrke og balance, og han er med et godt venstreben et fint supplement i truppen. Rasmus har vist, at han kan tilføre mere til holdet på de få måneder, han har spillet i AB Gladsaxe. Ud over de fodboldmæssige kvaliteter er Rasmus en sympatisk ung mand.

Cheftræner Patrick Braune siger: ”Vi er super-glade for, at vi har Rasmus Møller i vores trup. Vi er derfor også super-glade for, at vi også har ham med på holdet i fremtiden. Rasmus er en ung spiller, der kom til i vinters og greb den mulighed, han fik og det vil vi godt belønne med en kontrakt.

Rasmus har virkelig fortjent sin kontrakt, han er gået forrest både på og udenfor banen. Selv om Rasmus er en ung spiller, så har han allerede vist nogle karaktertræk, som klæ’r holdet rigtig meget. Vi føler, at Rasmus, har et stort udviklingspotentiale. Han har i en tidlig alder været inde over ungdomslandsholdene. Vi tror, at vi kan forløse de store fodboldkvaliteter, som Rasmus har vist i ungdomstiden til seniorfodbold. Det har vi et godt miljø til og det har vi gjort med mange unge mennesker.
Både Rasmus og vi kan se et godt mach i hinanden, så vi sammen kan bygge videre på hans fodboldmæssige udvikling. Han er en venstrebenet stopper med gode karaktertræk, så det er en profil, vi er glade for”, slutter Patrick Braune.