Kampen om 2. pladsen!

I aften den 28. maj 2021 drager AB Gladsaxe til Gentofte Sportspark til en direkte kamp om 2. pladsen i 2. division. Her venter HIK som lige nu indtager 2. pladsen.

Både HIK og AB har 50 point, men HIK er et mål bedre. Nykøbing FC har 59 point og rykker dermed op i 1. division. HIK tabte deres seneste kamp med 3-0 til Hillerød Fodbold. AB vandt hjemme med 3-2 over FC Roskilde. Efterårets kamp i september måned mellem AB og HIK på Gladsaxe Stadion endte 0-0.

Så der er godt nok lagt op til en jævnbyrdig og spændende kamp fredag aften kl. 19.00 i Gentofte. Træning op til kampen har været på kunstgræs, så spillerne har kunnet vænne sig til at spille på kunstgræsbanen i Gentofte Sportspark.

Efter gårsdagens træning siger cheftræner Patrick Birch Braune: ”Vi skal spille en topkamp mod HIK og det glæder vi os til. Det er en kamp om 2. pladsen. Vi fik 3 dejlige point i mandags mod FC Roskilde og så skal vi spille allerede fredag. Det er jo lidt specielt. Vi var rigtig tilfredse med vores udtryk mod FC Roskilde. Vi er selvfølgelig træt af, at vi for anden kamp i træk ikke slutter med 11 mand på banen. Så det skal vi gøre mod HIK.

Vi skal arbejde videre med det udtryk, vi havde i sidste kamp og så skal vi slutte sæsonen af, som vi har spillet resten af sæsonen og vise de ting, vi har arbejdet med i mange måneder. Vi skal gøre tingene færdige og vise den kultur, at vi i AB godt vil gøre tingene ordentlige. Det er det, vi glæder os til at gå ud og vise fredag aften”, slutter Patrick Birch Braune.

Bruttotruppen til kampen mellem AB Gladsaxe og HIK:
1   Oliver Børner
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
3   Philip Oslev
4   Christian Enemark
5   Adnan Curovic
6   Daniel Warmbach
7   Frederik Ellegaard
8   Tobias Noer
9   Emil Mygind
10 Sylvester Seeger-Hansen
12 Rasmus Grosen
15 Lucas Koch
20 Marcus Hørbye
21 Alessio Alicino
22 Silas Trier Madsen
24 Emmanuel Bio
26 Frederik Christensen

Start 11’veren kan ses på facebook en time før kampen.