100 kamps jubilarer fejret!

Før kampstart til kampen AB Gladsaxe mod FC Roskilde blev to spillere, som hver har rundet 100 kampe i AB-trøjen, fejret. Akademisk Boldklub Gladsaxes formand Torben Oldenborg overrakte en mindetrøje og en erkendtlighed til de to dygtige og trofaste spillere:

Sylvester Seeger Hansen, Sylvester har nu på 5. sæson været en vigtig del af holdet. Som viceanfører og kulturbærer har han på bedste vis repræsenteret klubbens værdier. Vi ser frem til, stadig at se Sylvester fremvise sin kælne teknik og akademiske spilintelligens i den smukke grønne trøje i mange flere kampe. Tillykke med 100-kamps jubilæet Sylvester Seeger-Hansen.

Adnan Curovic, Adnan har trukket i den grønne trøje i over 100 kampe. De 100 kampe blev rundet i slaget om mosen mod Brønshøj, som Adnan var med til sikre en sejr over. Adnan har på dygtigste vis tacklet og fightet sig ind i mange grønne hjerter. Som en alsidig forsvarsspiller har Adnan vist sig, som en vigtig mand for AB’s defensiv. Tillykke med 100-kamps jubilæet Adnan Curovic.