Sejr på 3-2 over FC Roskilde

Solen skinnede fra en skyfri himmel, banen så god ud og der var tilskuere og stemning på tribunen. Alt var tilrettelagt til en kamp, hvor FC Roskilde skulle kæmpe om 6. pladsen, mens AB Gladsaxe kunne spille for 2. pladsen. Ingen af disse mål gik dog i opfyldelse.

Allerede efter 7 min., bringer FC Roskilde sig foran med 1-0, og det var ikke lige den start, der var regnet med. Men AB kom ind i kampen, og havde flere meget hurtige aktioner frem ad banen, men hvor afslutningerne ikke var præcise. FC Roskilde havde også deres chancer, men Jonathan Fischer lavede igen flere gode præstationer i målet.

Det var godt spil mellem Frederik Christensen og Jonathan Dahl Bagger, der efter 21. min. Spil resulterede i, at en FC Roskilde spiller fældede Bagger efter et af hans sædvanlige ryk ind i feltet. Dommeren takserer det til straffe, som Frederik Christensen sikkert omsatte til 1-1.

Små 10 minutter senere tog Daniel Warmbach chancen med et rigtig godt skud udenfor feltet og det betød føring på 2-1 til AB Gladsaxe.

Kort før pausen tager Sebastian Seeger-Hansen turen fra egen banehalvdel og dribler i høj fart direkte mod FC Roskildes mål. Emil Mygind er løbet med hele vejen, og Sylle sender en aflevering ind i det tomme rum og Emil Mygind kan score til 3-1. Emil Mygind havde endnu en stor chance, da Simon Holden lægger en flot aflevering til ham, men chancen blev ikke omsat til mål. Pausestilling forblev 3-1.

I 2. halvleg kommer FC Roskilde ud fra pausen med god energi. Alligevel bliver det AB ved Philip Oslev, der får sendt et rigtig godt skud afsted, men desværre forbi Roskildes mål.

Pludselig er en Roskildespiller fuldstændig fri i feltet, og kun takket være en vågen Fischer, får FC Roskilde ikke lov at score.
Så kommer der en lidt kontroversiel kendelse fra en ellers udmærket dommer, da han giver Mathias Kisum det røde kort og AB er reduceret til 10 mand. Dommeren mener, at Kisum sparker til målmanden.
Der kommer flere gode aktioner fra begge hold. Christian Enemark tackler en Roskildespiller, og dommeren dømmer straffespark. Det er efter 87. min. spil, og da skuddet endte i netmaskerne bag Jonathan Fischer, blev det nogle spændende minutter, der fulgte.
Heldigvis fik AB Gladsaxe sejren på 3-2, men desværre ikke nok til at overtage 2. pladsen. FC Roskilde gik det værre, da de havde brug for en sejr for at komme i Top 6.

Efter kampen sagde cheftræner Patrick Braune: ”Det er en rigtig dejlig sejr i dag. Jeg synes, at vi langt hen ad vejen lykkedes rigtig godt med det, vi ville. Der kommer en del modgang, som vi skal i gennem. De får et hurtigt mål, som er en rigtig flot scoring. Derefter vender vi kampen og sidder fuldstændigt på det hele.

Vi skal vel også gå til pausen med en større føring end 3-1 med de kæmpe chancer, vi har. Så havde kampen været lukket og slukket. Det føler vi sådan set også at den var med 3-1.

Efter pausen kommer vi ud og sidder på dem igen og får nogle kæmpe chancer. Så får vi et rødt kort, som måske er i den hårde ende af skalaen, men det kan vel forsvares og det er hvad der sker. Derefter begynder FC Roskilde at lægge lidt pres på os, men vi fastholder vores struktur endnu mere og de bliver ikke rigtig farlige. Så får vi lavet et straffespark og de reducerer til 2-3. Til sidst bliver det så noget rodet på grund af deres reducering. Men alt i alt holder vi dem fra de store chancer og er flere gange tæt på at score yderligere med en mand i undertal.
Så en dejlig dag på Gladsaxe Stadion. Så vi skal bare fortsætte herfra og ser frem til næste fredag, hvor vi møder HIK i Gentofte.


Foto: AB Forever

Læs også Gladsaxe Bladets reportage: 

https://www.gladsaxebladet.dk/2021/05/ti-mand-hev-sejren-hjem/


Start 11’veren til dagens kamp mellem AB Gladsaxe og FC Roskilde:
16 Jonathan Fischer
5 Adnan Curovic
4 Christian Enemark
2   Rasmus Møller
3 Philip Oslev
6 Daniel Warmbach
8   Tobias Noer
10 Sylvester Seeger-Hansen
9 Emil Mygind
17 Jonathan Dahl Bagger
26 Frederik Christensen

Ud gik:
8   Tobias Noer
17 Jonathan Dahl Bagger
10 Sylvester Seeger-Hansen
6 Daniel Warmbach
9 Emil Mygind

Ind kom:
18 Simon Holden
7 Frederik Ellegaard
27 Mathias Kisum
15 Lucas Koch
22 Silas Trier Madsen