Sidste kamp i denne sæson

AB Gladsaxe møder lørdag den 5. juni 2021 kl. 15.00 AB Tårnby på Gladsaxe Stadion. AB skal op på hesten igen efter sidste uges ærgerlige nederlag til HIK på 2-1. AB Tårnby kommer til Gladsaxe Stadion med en flot 4-0 sejr over Hillerød i benene. Sidst de to hold mødtes, var 14. november 2020 på Tårnby Stadion, og resultatet var 1-1.
Det er et opgør mellem top mod bund, hvor AB stadig går efter 2. pladsen i toppen af rækken, og AB Tårnby er rykket ned. Begge hold vil selvfølgelig godt slutte sæsonen godt af og går efter en sejr. Det er samtidig en enestående chance for at sige tak for en god sæson til spillerne, trænerteamet og staben omkring holdet.

Efter dagens træning siger cheftræner Patrick Birch Braune: ” Vi skal i gang med sæsonens sidste kamp. Vi skal arbejde videre med den præstation, vi havde mod HIK og hvor vi havde et udtryk, vi var rigtig glade for. Nu bliver det en anden kamp, hvor vi skal møde et hold i den anden ende af rækken. AB Tårnby har gjort det rigtig fint på det sidste og fik senest et flot resultat mod Hillerød.
Det skal være en øjenåbner for os og vi skal ud og gøre tingene færdige og vise at vi har en mentalitet, der godt vil gøre tingene ordentligt og slutte af på flotteste maner på Gladsaxe Stadion.

Vi må absolut ikke tage for let på opgaven. AB Tårnby kommer med momentum fra deres seneste sejr. De spiller med en frigjorthed, som har været godt for dem, efter at de fik afgjort deres skæbne. Jeg tror, det bliver en underholdende kamp. Hvis vi er skarpe, så kan vi få åbnet AB Tårnby’s forsvar.  Jeg tror, de vil spille mere frisk til, end da vi mødte dem i første kamp. Vi forventer en god kamp, at vi henter de 3 point og at vi er en god version af os selv. Så vi kan slutte sæsonen af med brystkassen fremme.....”, slutter Patrick Braune.

Trænerteamet kan råde over disse spillere:
1   Oliver Børner
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
3   Philip Oslev
4   Christian Enemark
5   Adnan Curovic
7   Frederik Ellegaard
9   Emil Mygind
10 Sylvester Seeger-Hansen
12 Rasmus Grosen
15 Lucas Koch
18 Simon Holden
20 Marcus Hørbye
21 Alessio Alicino
22 Silas Trier Madsen
24 Emmanuel Bio
26 Frederik Christensen

Start 11’veren kan ses på facebook en time før kampen.

Der er gratis adgang for Gladsaxe-borgere, og alle er velkomne til at deltage i debat med cheftræneren og en spiller kl. 14.00 på tribunen. Indgangen åbner kl. 13.30 og det gør boderne også. 
Vi håber på godt vejr, god stemning og en sejr i denne sæsons sidste kamp. I pausen er der lodtrækning om 5 sæsonkort mellem dem, der er til kampen.