AB mod Avarta torsdag den 1. april 2021

AB Gladsaxe møder i morgen Skærtorsdag Avarta kl. 13.00 på Gladsaxe Stadion. AB vandt det første opgør i efteråret med 2-0 i Espelunden - jf. jubelbillede efter sejren sidst.
Avarta er kommet godt i gang med forårssæsonen, hvor de dog tabte den første kamp til Nykøbing, men har efterfølgende vundet over Vanløse og sidste weekend over FC Roskilde. Så det er et udehold med en god portion selvtillid, der møder op på Gladsaxe Stadion.
AB skal følge op på den flotte præstation i Næstved, hvor det som bekendt blev til en AB sejr på 2-1.

Op til kampen siger cheftræner Patrick Braune: ”Vi skal på en ny opgave. Vi skal møde Avarta på hjemmebane. Et Avarta hold der er kommet godt fra start. De har kun tabt til Nykøbing, og det er der mange andre hold i rækken, der også gør. De kommer til Gladsaxe med tro på egne evner.

Avarta har utroligt meget på spil og hvert point er vigtigt. Den seriøsitet skal vi kunne matche. Vi havde en god succes oplevelse i Næstved og spillede en rigtig flot kamp. De succeser skal vi tage med til Avarta kampen. Vi kunne tage til Næstved som underdogs. Nu skal vi være favoritter og den rolle skal vi kunne påtage os.

Det betyder også, at vi skal steppe yderligere op, skal levere en seriøs indsats og arbejde stenhamrende hårdt. Der er mange point på spil, for vi skal spille mange kampe de kommende uger. Vi skal høste et højt pointgennemsnit og det er det, vi skal kikke imod hele tiden. Vi forventer en tæt kamp mod Avarta, for det er et dygtigt hold, vi skal møde. Det er en kamp, hvor begge hold vil gå efter point”, slutter Patrick Braune.

Trænerteamet kan vælge blandt nedenstående spillere:
1   Oliver Børner
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
4   Christian Enemark
5   Adnan Curovic
6   Daniel Warmbach
8   Tobias Noer
9   Emil Mygind
10 Sylvester Seeger-Hansen
13 Rasmus Grosen
15 Lucas Koch 
18 Simon Holden
19 Albert Nørager
21 Alessio Alicino
22 Silas Trier Madsen
24 Emmanuel Bio
26 Frederik Christensen
27 Mathias Kisum