Stærk AB-sejr over Næstved

AB Gladsaxe vandt i dag over Næstved på udebane med 2-1. Næstved kom til kampen med to sikre sejre i bagagen efter forårssæsonens to kampe. AB kom til kampen efter sidste søndags lidt sløje indsats.
I dag spillede AB en rigtig god kamp, hvor der i periode var masser af flot spil. Der var masser af fight mod et fysisk stærkt Næstved hold. Forsvaret stod en god kamp, og det blev en fin debut til Rasmus Møller i midterforsvaret.

AB starter afventende og holder bolden i spil. Et opspil efter 14 min. til Frederik Christensen bliver hurtigt sendt til Sylvester Seeger-Hansen, der tager et træk og sender bolden modsat i nederste hjørne uden chance for målmanden. 1-0 på udebane gav AB lidt luft. Næstved satte sig mere på kampen med deres fysik og spillede med mange indlæg i feltet, men AB’s defensiv stod godt imod.
Efter 30 min. får Næstved frispark, og bolden bliver sendt mellem to AB’ere, og Næstved-spilleren løber mod mål og udligner til 1-1, som også er stillingen ved pausen.

I 2. halvleg fortsætter Næstved med pres mod AB’s mål, men efter 5-10 min. overtager AB’s midtbane spillet mere og mere. AB får spillet godt rundt om Næstved spillerne. Silas Trier Madsen var i dagens kamp rykket op på midtbanen og spillede en rigtig god kamp.

AB havde flere store chancer for at bringe sig foran, så det var helt fortjent da Emmanuel Bio driblede sig igennem tæt på baglinjen og fandt med en flot aflevering Sylvester Seeger-Hansen, som efter 76 min. scorede sikkert til føringen 2-1.
Næstved forsøgte at lægge et pres på AB i slutfasen, men AB spillerne virkede til at have kontrol over kampen, og kunne tage 3 velfortjente point med hjem i bussen.

En glad Patrick Braune siger til AB’s hjemmeside: ”En rigtig, rigtig dejlig sejr i dag  - en stor sejr vi hiver hjem. Det var et stærkt Næstved hold, der lægger et stort fysisk pres på os. Næstved har masser af erfaring og masser af kampe fra et højere niveau. Alligevel synes vi, at vi teknisk, taktisk og mentalt spiller en meget, meget moden kamp, som gør at vi også får 3 point med hjem.
Og så var Sylle bare i et fantastisk humør i dag, hvor han bliver kampafgørende i de afgørende situationer. Det var en kæmpe præstation af ham.
Det er en rigtig stor hold præstation, hvor der bliver arbejdet stenhamrende hårdt. Vi stod imod pres, og vi kom ikke til at stå nede og forsvare. Vi blev ved med at angribe, selv om vi var under pres og det var også game planen.
Vi var skarpe på bolden, og vi sætter nogle sekvenser sammen, som gør at Næstved spillerne kommer ud at løbe. Det vidste vi kunne være nøglen til at få point i kampen.

Nu venter der allerede en ny kamp på torsdag mod Avarta. Vi kommer ind i en periode med rigtig mange kampe. Det kræver modenhed og det kræver, at den enkelte spiller hele tiden er i kamp mode. Vi nyder sejren i dag og fra i morgen arbejder vi frem mod kampen på torsdag”, slutter cheftræneren.

Startopstilling
16 Jonathan Fischer
5   Adnan Curovic
4   Christian Enemark
2   Rasmus Møller
19 Albert Nørager
18 Simon Holden
22 Silas Trier Madsen
10 Sylvester Seeger-Hansen
17 Jonathan Dahl Bagger
27 Mathias Kisum
26 Frederik Christensen

På bænken
1   Oliver Børner
8   Tobias Noer
9   Emil Mygind
13 Rasmus Grosen
15 Lucas Koch
20 Marcus Hørbye
24 Emmanuel Bio

Ud gik
Simon Holden
Jonathan Dahl Bagger
Albert Nørager
Sylvester Seeger-Hansen
Frederik Christensen

På banen kom
Tobias Noer
Emmanuel Bio
Lucas Koch
Emil Mygind
Rasmus Grosen
 
 Næste kamp er torsdag den 1. april 2021 kl. 13.00 mod Avarta på Gladsaxe Stadion.