En meget elsket AB’er er gået bort…

Søren Hansen (Søren Knæbind) 76, en særdeles elsket AB tjønser og tidligere 1. holdspiller, bestyrelsesmedlem og ”inventar” i klubben, sov desværre ind efter længere tids sygdom fredag den 19. marts 2021.
Søren var som aktiv en meget elegant fodboldspiller, som har huseret på den defensive midtbane for både Lyngbys samt ABs respektive 1. hold.

I den sene senioralder har Søren været et elsket medlem af den fantastiske AB tjønsergruppe, som trods alder, vejr, højtidsdage m.m. altid er at finde på AB torsdag og lørdag til træning og kamp med udpegede ganske uretfærdige hold, – det er en tjønsers livsstil. Tjønserbegrebet som jo er opfundet af legendariske Knud Lundberg, som jo faktisk også er faderen til dagens 7 mandsbold, - en viderudvilkling af Tjønsen! 
Søren var en af ophavsmændene til ABS Tjønsergruppes fantastiske hjemmeside som ud over alm. tjønserinfo er fyldt med alverdens spændende rejsefortællinger, gode løgnehistorier (hellere miste en god ven, end en god historie), anekdoter, nekrologer, billeder o.m.a.
Søren var også en væsentlig bidragsyder, med sine sublime organisatoriske egenskaber i AB A/S, da vi ryddede op i tiden efter nedrykningen fra Superligaen, og igen for kun få år siden i egenskab som moderklubbens næstformand.

I 2012 blive Søren helt fortjent beæret med at komme i Tjønsernes ”Hall of Fame” som årets tjønser. Søren har i mange år været holdleder, og ud over at styre hjemmesiden har han også været et væsentligt kit som dygtigt har holdt sammen på det hele.
Søren har siden sit attende år altid spillet med knæbind, deraf øgenavnet. Man kan ikke sige, at dette var p.g.a. for mange tacklinger, men meget elegant i sit spil det var han. Det kom rigtigt til sin ret efter han blev flyttet fra det centrale forsvar frem til den defensive midt, hvor Sørens elegante teknik rigtigt kunne udfoldes.

Søren Hansen

 Ud over knæbindet var der også en anden meget væsentlig ting som er værd at fremhæve omkring Søren. Søren var nok den bedst klædte person på anlægget. Altid stilren, farver korrekt sammensat, pressefolder i bukser og skjorte, samt ikke mindst en altid meget nobel, stilfærdig og ikke mindst stilren optræden.
Men Søren var jo også Anglofil og rejste ofte til London og det øvrige England, hvis historik han havde som sin helt store hobby.
Ved siden af denne hobby havde Søren også stor glæde af mange udlandsture på cykel med gode tjønservenner. Det går der mange utrolige, men vist nok sandfærdige historier om. Derudover var Søren en flittig koncertgænger på det Kongelige Teater (klassisk mest) og han var også en habil tennisspiller.

Søren var oprindeligt uddannet lærer. Han videreuddannede sig, og som det overordentligt strukturerede menneske han var, fandt han sin fremtid i coaching (længe før det blev moderne), værdibaseret ledelsesudvikling samt som mentor for virksomheder og ledelser på direktionsniveau.

Søren har i sin erhvervskarriere bl.a. været underviser på Danmarks lærerhøjskole, direktør i Promacon, kontorchef i Topdanmark, instruktør hos Time Manager Int., personale og uddannelseschef hos Fredgaard senere F Group samt chefkonsulent i DBU. Siden 2008 har Søren haft sit eget konsulentfirma, Daruma.

Søren efterlader sin kone Anna, børnene Camilla & Anders og 3 børnebørn.
Vi vil alle i AB savne Søren for hans altid tjenestevillige arbejdskraft, som tjønser og som god ven. En rigtig guttermand har forladt os. 
Vores bedste tanker går til familien.

Torben Oldenborg
Bestyrelsesformand, AB A/S