Daniel Warmbach forlænger kontrakt

Endnu en glædelig nyhed for Daniel Warmbach har forlænget sin kontrakt med AB Gladsaxe, så han også er at finde i AB’s trup fremover.
Det vil glæde rigtig mange fans, som har Warmbach i deres hjerter. Warmbach har endda sin egen fansang: “Daniel Warmbach AB’s nr. 6”......

Det har været et stort ønske for AB’s sportslige ledelse at få forlænget kontrakten med Warmbach i arbejdet på at få et stærkt og konkurrencedygtigt hold i næste sæson.

Cheftræner Patrick Braune udtaler: ”Vi er superglade for, at Daniel Warmbach gerne vil fortsætte i AB. Warmbach har haft et svært år med en skade, som vi har prøvet at gøre ham helt fri for. Vi ved derfor også, at der er meget mere i ham, end han har kunnet vise i denne sæson. Det er først her henimod slutningen af sæsonen, at Warmbach er ved at være helt klar. Warmbachs potentiale skal nu foldes ud igen i den kommende sæson efter det lange skadesforløb.

Warmbach er en rigtig AB dreng med mange år som ungdomsspiller og han har nu også været seniorspiller i AB i flere år.

Warmbach er en spiller med masser af power og knowhow. Han har mere erfaring end hans alder umiddelbart taler til. Det skal vi bruge i fremtiden og det glæder vi os til og er rigtig glade for".

 

Foto: AB Forever.