AB taber 2-0 mod Vanløse

AB Gladsaxe havde masser af spil i dagens træningskamp mod Vanløse, men taber 2-0. På en våd hjemmebane på Skovdiget måtte AB se sig slået efter at være kommet bagud efter en ½ time, hvor der indtil det tidspunkt, havde stået AB på langt det meste af spillet og AB havde også optræk til flere målchancer.
AB var således bagud med 1-0 ved pausen, og det blev ikke bedre kort inde i 2. halvleg, da Vanløse kom på 2-0, som så også blev kampens resultat.

Cheftræner Patrick Braune sagde efter kampen: ”Det er fuldstændig surrealistisk, at vi taber 2-0 til Vanløse i dag. Vi sidder stort set på alt fra start til slut. Men Vanløse er utrolig effektive på de få chancer, de får. Det kan vi også lære noget af, så det var godt, det var en træningskamp. Vi har vel bolden 80% af tiden.
Vi skifter stort set hele truppen i halvlegen. Vi har lidt svært ved at finde spilrytmen i starten af 2. halvleg. Til gengæld sætter vi fuld turbo på de sidste 25 minutter og spiller ren powerplay. Der er ingen tvivl om, at spiller man sådan en kamp, så vinder man 9 ud af 10 kampe.
Vi må også anerkende, at Vanløse er gode til det, de gør. Vi vidste, at vi ville få initiativet og tage initiativet og vi fik nogle ting at arbejde med. Samtidig skal vi have med i billedet, at vi har nogle bærende spillere, som skal selvjustere sig selv i forhold til, hvor de er i deres opstart. De skal gå ind på holdet og være på den hylde, hvor de er, og hvor de hjælper holdet og ikke prøver på noget, de ikke kan.
Men trods alt mange gode ting i dag, og der er noget at bygge videre på. Der er stadigvæk 3 uger til turneringsstart og dem skal vi bruge, så godt som muligt".
 
Startopstilling:
Jonathan Fischer
Adnan Curovic
Silas Trier Madsen
Rasmus Møller
Lucas Koch
Sylvester Seeger-Hansen
Simon Holden
Alessio Alicino
Jonathan Dahl Bagger
Frederik Christensen
Mathias Kisum

På nær Jonathan Fischer, Silas Trier Madsen og Rasmus Møller udgik de øvrige spillere og blev erstattet af:

Philip Oslev
Daniel Warmbach
Frederik Ellegaard
Tobias Noer
Emil Mygind
Rasmus Grosen
Albert Nørager
Emmanuel Bio