Forsvarsforstærkning til AB.

AB Gladsaxe har indgået aftale med forsvarsspilleren Rasmus Møller. Den 20-årige Rasmus har fået sin fodboldopdragelse i FCK, hvor han spillede ungdomsfodbold. Rasmus har også flere ungdomslandskampe på CV’et. Rasmus har senest spillet for den færøske klub Tvøroyri, og har gjort sig mest i midterforsvaret.

 Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: "Vi er rigtig glade for, at Rasmus Møller har lavet en aftale med os. Vi har ledt efter noget dybde på de defensive positioner. Med en venstrebenet forsvars spiller, har vi fået en rigtig god balance i truppen. Rasmus har hele vejen, i den tid han har været hos os, vist sig som en god tilføjelse til vores trup.
Han er gået lige ind i truppens synergi og vist sig frem på banen som en rigtig dygtig duelspiller, der samtidig er rigtig god på bolden.
Vi har en stor forhåbning om, at vi kan udvikle Rasmus videre og give ham sit store senior gennembrud."

Rasmus Møller giver aftalen disse ord med:" Jeg er rigtig glad for at komme til AB. Jeg var færdig med min kontrakt på Færøerne, og skulle finde en ny klub. Gennem en kontakt fik jeg mulighed for at komme til prøvetræning i AB. Det er gået godt, synes jeg. Alle har taget godt imod mig både spillertruppen og trænerne. Det er rigtig god træning, vi får og jeg er faldet godt til. Jeg ser frem til at arbejde hårdt sammen med resten af truppen".

Velkommen Rasmus!