Velkommen til Silas Trier Madsen

Den tidligere U15, U17 og U19 spiller Silas Trier Madsen forlod Akademisk Boldklub Gladsaxe i 2018 efter en kort periode som oprykket senior spiller og tog til Skovshoved.

Det er med stor glæde, at Silas nu vender tilbage AB efter opholdet i Skovshoved, hvor han de sidste to sæsoner har optrådt som anfører.
 
"Vi er rigtig glade for, at Silas nu kommer tilbage til AB. Silas er en meget dygtig spiller, der passer godt ind på holdet, der hvor vi er lige nu. Samtidig tilbyder Silas en hel pakke, hvor han kan bruges flere steder på banen. Silas er en lidt anden type spiller end dem vi har i truppen. Han er via sin højde rigtig god i hovedspillet. Han er god på bolden, har masser af omtanke, han er en rigtig klog spiller og en god leder på banen. 
Silas er en spiller, vi har fulgt siden han stoppede i AB, og han har virkelig udviklet sig meget og har nu spillet over 100 divisionskampe. Så det er en spiller, der kommer styrket tilbage til AB og som vi kan få rigtig meget ud af” slutter cheftræner Patrick Birch Braune, der for øvrigt har været træner for Silas hele vejen i hans ungdomstid i AB.

”Jeg er meget glad for aftalen med AB og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Silas. ”Jeg kender træneren fra mine 5 år i klubben, og en del fra spillertruppen fra de mange gange, vi har mødt hinanden i turneringen og også et par stykker fra da jeg spillede i AB. Det er spændende at skulle være med til at spille på et nyt hold, og være med til at bringe det videre. AB spiller flot og offensivt præget fodbold, og det tiltaler mig meget. Jeg kommer med erfaring og rutine og det vil jeg gerne give ind på holdet”, slutter Silas.

Velkommen Silas!