Roskilde FC mod AB fredag kl. 19 er AFLYST!

AB Gladsaxe har netop modtaget nyheden fra Divisionsforeningens turneringsadministrator om, at kampen Roskilde FC - AB er besluttet aflyst grundet Roskilde FC's manglende evne til at stille et kvalificeret hold.
Flere i Roskilde FC´s trup er testet positivt smittet med Covid 19. Et yderligere antal spillere har man mistanke om også er smittet og man afventer derfor testresultater desangående.

AB Gladsaxes cheftræner Patrick Braune udtaler: ”Vi er naturligvis ærgerlige over aflysningen. Vores trup er efterhånden godt slidt efter et hårdt program inkl. pokalkampe, men vi havde set frem til, at vi fredag kunne få afsluttet efterårssæsonen med kampen mod FC Roskilde med et positivt aftryk. Vi har selv fravær af 3 landsholdsspillere! Vi og andre klubber har gennem turneringen selv måtte finde ud af at supplere truppen løbende fra vores eget U19 hold og reservetruppen ved den mindste mistanke om smitte. Vores hold har en gennemsnitsalder på 20,4 år og faktisk den alleryngste i Danmarksturneringen, hvilket naturligvis har påvirket vores resultater. Så min ærgrelse og undren er naturligvis ganske stor over aflysningen. Men sådan må det nu engang være, og vi må se fremad. Jeg håber og ser frem til, at vi fortsat kan nå at få afviklet kampen senere i indeværende år og at vi ikke skal vente til foråret med denne!”

AB Gladsaxes bestyrelsesformand Torben Oldenborg udtaler: ”Vi er naturligvis ærgerlige over aflysningen, men bakker 100% op om Divisionsforeningens beslutning desangående. Der hviler et stort ansvar på turneringsadministrationen og klubberne, og aflysningen viser blot, at fodboldens egne Coronaprotokoller og konsekvenshandlinger og egen kontrol virker upåklageligt. Det er ABs erklærede holdning helt tilbage fra i sommer, at AB kommer med det, vi har uanset hvad. Det er vigtigt at opretholde turneringen i disse tider, for hvor går grænsen sportsligt for andre klubber som også har lidt afsavn og måske tabt i løbet af sæsonen. Det vil jo altid være en subjektiv vurdering.
Vi håber og ser frem til, at kampen bliver afviklet inden for få uger og ikke udskudt helt til foråret og vi ønsker selvfølgelig Roskilde FC´s spillere det bedste og god bedring”, afslutter Torben Oldenborg.