God generalprøve

Lørdag tog Akademisk Boldklub Gladsaxe imod Boldklubben Frem, i sidste test inden næste weekends forårspræmiere i Marienlyst.

Michael Madsen havde unge Anis Ben Slimane i start opstillingen og det skulle vise sig at være et godt valg.

Det blev en livlig start, og allerede i det 4. minut kom kampens første chance. Et boldtab langt oppe på Frem´s banehalvdel, og en bold i dybden til en helt fri Frem angriber. Aris kom godt ud af målet og fik blokeret skuddet.

Efter 11. minutter fik AB’erne deres første chance. Anis med et langskud fra 25 meter tog overliggeren.

Der stod mere og mere AB på spillet. I det 26. minut splittede Tangvig og Philip Oslev, Frem´s venstre side fuldstændig med godt sammenspil. Afsluttende med en perfekt aflevering til Sebastian Elvang, der kanonerede bolden i kassen til 1-0.

Allerede 5 minutter senere blev det 2-0 ved Anis, efter en følt aflevering fra Elvang til ’Sylle´ videre med hælen til Anis, der scorede sikkert.

2-0 ved pausen.

2. halvleg startede uden de store chancer. Vi skulle frem til det 70. minut før der rigtig skete noget. Anis snød 3 mand på baglinjen, blev tacklet men bolden landede for fødderne af Tangvig, der fik skovlet den i mål til 3-0.

Inden for de næste 10 minutter blev der skiftet godt ud. Daniel Wambach, Nichlas Rohde, Armend Aslani og Simon Stage kom alle på banen.

Frem kom mere på bolden, men det var et AB mandskab, der hele tiden var i kontrol.

Det blev 4-0 efter 80 minutter ved Philip Oslev efter hjørne fra ’Sylle’.

4-0 blev kampens resultat. Det var en rigtig fin og disciplineret indsats af hele holdet.