Godt indsats trods nederlag

Mandag aften var AB Gladsaxe mandskabet på besøg hos FC Roskilde . Det var tydeligt at se, holdet ville vise at indsatsen mod Næstved, var en fejl.

Madsen havde valgt samme start 11, som i lørdagens kamp.

Kampen blev spillet i et højt tempo, med masser af gode kombinationer fra begge hold. Allerede i det 3. minut kom kampens første chance. Lucas Petersen fandt Sebastian Elvang, der fikst spillede Rasmus Tangvig fri til afslutning. Desværre forbi Roskilde målet.

Roskilde kom foran i det 7. minut. Det var tydeligt, at den fysik Roskilde kom med, var uvant for AB spillerne. En lang bold ind i feltet, blev headet tilbage og en resolut afslutning i kassen.

Bare få minutter efter var der pres på igen. En for kort tilbagelægning, gav Roskilde en gratis chance. Kun en refleks redning af Tobias Brogaard gjorde, at den ikke stod 2-0.

Både i det 17. og i det 20. minut brændte det på foran Roskilde målet. Først efter hjørnespark blev en afslutning blokeret tæt under mål, derefter fik Tangvig en gylden mulighed efter godt spil mellem Philip Olsen og Philip Oslev. Desværre var keeperen i vejen.

I det 27. minut kom Sebastian Elvang alene med Roskilde keeperen efter godt forarbejde af Sylle og Yonas Nielsen, men den endte endnu en gang i målmandens parader.

Bedst som akademikerne følte de havde styr på det, fik Roskilde et gennembrud i venstre side, den blev spillet på tværs og 2-0.

I pausen kom Daniel Wambach og Nichlas Rohde på banen. De leverede begge nogle gode præstationer.

2. halvleg startede lige, hvor der var flere omstillingsmuligheder, der ikke blev udnyttet.

Armend Aslani kom på banen efter 60 minutter og Tobias Noer efter 65 minutter.

I det 67 minut kom Tangvig på tavlen. En perfekt udført omstilling, hvor Rohde fandt en fri Tangvig, der sikkert scorede til 1-2.

Efter 75 minutter blev der korrekt fløjtet for straffe til Roskilde efter benspænd i feltet, 3-1.

Marcus Hørbye og Albert Nørager kom på banen.

10 minutter før slutfløjt havde Philip Oslev et godt gennembrud, hans knaldhårde afslutning tog stolpen og røg i spil igen.

Frederik Ellegård kom på banen i det 83 minut.

Afslutningen på kampen blev med Roskilde mest på bolden, men med AB Gladsaxe, som de farligste, dog uden at score. 3-1 blev dermed kampens slutresultatet.