Så kom vi ned på jorden igen.

Lørdag eftermiddag var AB Gladsaxe på besøg i Næstved hvor 1. divisions nummer 5, tog imod.

Det blev en kamp, hvor vi kom ned på jorden igen. Det var et AB mandskab, der ikke kom ud af start-hullerne og lavede personlige fejl, der blev straffet.

Trænerteamet havde valgt følgende start 11. Tobias Brogaard, Philip Oslev, Philip Olsen, Adnan Curovic,  Seeju King, Matti Olsen, Sylvester Seeger, Lucas Petersen, Yonas Nielsen, Sebastian Elvang og Rasmus Tangvig.

Det var Næstved, der kom bedst fra start, og allerede i det 7. minut gik galt for AB’erne. Et Næstved gennembrud i venstre side og en afslutning i det lange hjørne, 1-0.

AB mandskabet med ’Sylle’ som den klart bedste, kom bedre med i kampen. Der var flere muligheder for omstillinger, men blev desværre ikke farlige.

Ud af det blå blev der 2-0. Dårlige beslutninger oppe på banen, gav Næstved en gratis chance og det blev udnyttet.

Resten af halvlegen bølgede frem og tilbage, men med Næstved i kontrol.

5 minutter før pausen blev der reduceret. Et godt opspil i venstre side, Seeju fandt en fri Tangvig der resolut afsluttede. Næstved keeperen halvklarede og Yonas Nielsen stod klar til halvlegsresultat 2-1.

2. halvleg var blot 5 minutter gammel før den var gal igen. Et Næstved hjørne blev clearet ud midt i feltet. Resolut afsluttet af Næstved spilleren og uden chance for Aris Vaporakis, der fik comeback i den grønne trøje. Aris har trænet med truppen et par dage.

Det fik Michael Madsen til at lave udskiftninger. Daniel Wambach, Marcus Hørbye og Anis Ben Slimane kom på banen.  Få minutter senere fulgte Tobias Noer og Armend Aslani efter. Forvirringen var måske skyld i endnu et Næstved mål.

Lidt senere kom både Albert Nørager og Frederik Ellegaard på banen.

Som halvlegen skred frem, fik AB holdet mere styr på spillet. Det blev til chancer til Matti og Rohde, Men det var Tobias Noer der fik reduceret efter hjørne fra Aslani. 2-4.

Det blev 5-2 efter 35 minutter spil. Igen et passivt AB mandskab.

Mod slutningen fandt Aslani en fri Rohde, men desværre lige på Næstved målmanden.

Kampens resultat kan vi ikke sige noget imod. Vi var ikke klar fra start i dag.

Det positive vi tager med er at i de perioder hvor vi er klar, kan vi spille fuldt med.