Kisum gør det igen!

Fodboldmæssigt blev det ikke den helt store oplevelse, som tilskuerne fik i dagens kamp, hvor AB mødte AB Tårnby på udebanen i Tårnby.

Cheftræneren sagde før kampen, at fokus, koncentration, tålmodighed og seriøsitet skulle være nøgleord for kampen mod divisionen nederste hold. Det startede da også fint, hvor Emil Mygind tog turen fra egen banehalvdel og gennem 2-3 forsvarsspillere, hvor han så blev fældet lige udenfor feltet. Frisparket tog Mathias Kisum sig af og sendte bolden indover, men chancen løs ud i sandet.
Det var et tætpakket forsvar, som mødte AB Gladsaxe, og det vanskeliggjorde, som forudset spillet i de små rum. Til gengæld bragte AB Tårnby ikke meget ind i kampen, og alligevel lykkedes det med et indlæg, at ramme en helt fri spiller, der scorer til 1-0 efter 13 min. Enkelte spredte forsøg fra AB blev det til, men mest var indtrykket, at AB Tårnby ikke evnede spillet, hvor AB Gladsaxe så ud til at have trætte ben og hoveder.

Kort før pausen viste Mathias Kisum, hvordan man skyder bolden i mål, så det både er effektivt og ser godt ud. 1-1 ved pausen.

Det blev ikke meget bedre i 2. halvleg, og trods flere forsøg, lykkedes det for AB Tårnby at kæmpe en pointdeling hjem. Nok ikke helt fortjent, men AB Gladsaxe omsatte ikke chancerne til mål. Til trods for at en AB Tårnby spiller fik et rødt kort for alt for hårdt spil, så kunne AB Gladsaxe ikke få de tre point i dag. Kampen gav et glædeligt comeback til Daniel Warmbach, som vendte tilbage efter et længere skadesforløb. Til trods for at spillet på banen i perioder var ret tamt, så holdt de mange AB tilhængere niveauet højt på lægterne med stor opbakning til spillerne.

”Det blev kun til et point i dag. Det er enormt skuffende. Vi vidste godt, at vi skulle tage initiativet, og at AB Tårnby ikke ville noget, og sådan blev det også i dag. Banen var en katastrofe og klart en fordel for deres måde at spille fodbold på.
Til trods for stor niveauforskel mellem de to hold, kommer AB Tårnby alligevel foran, efter at vi står og snorkbobler i forsvaret. Derefter er det bare op ad bakke. Selvom vi får skabt de chancer, der skal til, så er vi bare utrolig uskarpe på den sidste 1/3 del af banen i forhold til at få spillet chancerne store og få bolden i nettet. Det blev til et point på en dag, hvor vi havde håbet på mere”, slutter cheftræner Patrick Birch Braune.

Startopstillingen:
16 Jonathan Fischer
4   Christian Enemark
5   Adnan Curovic
9   Emil Mygind
10 Sylvester Seeger-Hansen
13 Rasmus Grosen
15 Lucas Koch
17 Jonathan Dahl Bagger
18 Simon Holden
24 Emmanuel Bio
27 Mathias Kisum

Ind kom:
26 Frederik Christensen
6   Daniel Warmbach
8   Tobias Noer
19 Albert Nørager
7   Frederik Ellegaard

Ud gik:
17 Jonathan Dahl Bagger
9   Emil Mygind
18 Simon Holden
15 Lucas Koch
10 Sylvester Seeger-Hansen