Opstart til 2. halvdel

Træningskampene er på plads. Der bliver seks kampe. På nuværende tidspunkt er weekenden i uge 7 fri weekend for spillerne. Det har været svært i disse corona tider at finde træningsmodstandere. De udsatte kampe har rykket på kalenderen i mange klubber, som dermed har måttet melde fra til nogle ellers aftalte træningskampe.

Men nu er det lykkedes. Vi skal møde nogle gode modstandere fra 2. division, og vi kommer også til at møde Hvidovre fra 1. division. Vi skal også møde to gode hold fra Danmarksserien. Det har været meget vigtigt og et bevidst valg.
Vi har et stort behov for at træne mod hold, hvor vi må forudse, at vi får en del spil. Vi har i den grad haft problemer med at skabe chancer nok, når vi møder hold, hvor vi skal sætte os 100% på kampen, og hvor modstanderne står dybt. Det har vi behov for at øve os på. Så når vi siger, at vi skal blive dygtigere i modstandernes felt, så er vi også nødsaget til at spille nogle kampe, hvor vi må formode at være en del i modstandernes felt.

Træningen starter torsdag 7. januar 2021. Hvis coronaen tillader det, så vil den snart traditionelle fanaften blive gennemført inden sæsonstarten den 14. marts 2021 kl. 13.00 mod Hillerød på Gladsaxe Stadion.

 

Her kommer datoer for træningskampene:

23. januar kl. 13 Herlev - AB
30. januar kl. 12 Frem - AB
6. februar kl. 11 Hvidovre - AB
13. februar kl. 12 GVI - AB
27. februar kl. ?? AB - Skovshoved
6. marts kl. ?? AB - FC Roskilde

Hele teamet vil gerne ønske alle en rigtig god jul og et godt nytår. Vi takker for den støtte, vi har modtaget fra alle sider i 2020. Vi glæder os allerede til at komme igang igen i 2021.