Pokaldrømmen der brast

Mandskabet fra AB Gladsaxe lod sig ikke mærke med, at de mødte et fysisk stærkt og kontant superligahold fra AaB i aftenens pokalkamp i 3. runde i Sydbank Pokalen. Der blev gået til den, og AB fik etableret meget godt spil med hurtige kombinationer. I forsvaret stod de godt, midtbanen sled, og de forreste løb med de lidt tunge AaB spillere. Det var netop det hurtige antrit, der sendte Mathias Kisum direkte mod mål uden chance for at AaB forsvareren kunne følge med ham. Kisum sluttede sin spurt med at sende bolden i mål til 1-0.
En forholdsvis hurtig udligning blev det til, og tæt på pausefløjtet lagde en AaB spiller bolden helt op i hjørnet uden chance for at Jonathan Fischer kunne redde. Han havde ellers en helt igennem god kamp i dag med op til flere fantastiske redninger. Pausestilling 1-2.

Jonathan Dahl Bagger bliver sendt afsted og søger ind i feltet, men bliver fældet. Straffespark dømmer dommeren, og de 395 tilskuere, der var mødt op på Gladsaxe Stadion, havde håbet på en scoring. Sylvester Seeger-Hansen gik til bolden for at sparke, men skuddet bliver reddet.
AaB fik flere chancer, og AB også nogle stykker, men set over hele kampen, var det nok rimeligt, at AaB kunne tage sejren med til Nordjylland. Pokalturneringen er slut for denne gang. Der resterer 2 kampe i efterårsturneringen, og der skal nu fuldt fokus på dem.

Til dagens kamp havde AB Forever dresset stadion op med pokalbannere, og to særlige bannere der var henvendt til AaB’s tidligere træner, der som bekendt er stoppet for at være sammen med sin familie omkring hans datters sygdom: ”GLEM JYDESNAK OG KØBENHAVNERI – SAMMEN I KAMPEN MOD LEUKÆMI” og en opfordring om at støtte Børnecancerfonden. En meget flot og rørende gestus fra Akademisk Boldklub Gladsaxe officielle og altid trofaste fanklub.

Umiddelbart efter kampen siger cheftræner Patrick Birch Braune: "Vi spiller en flot kamp, og vi vidste selvfølgelig godt, at det ville blive en svær kamp mod AaB.
Vi får præcis det kampbillede, vi havde forberedt os på. Vi får kampen over på vores præmis. Hvis man skal vinde over AaB i pokalen, så skal man ikke have et offside mål imod sig, som det unægtelig ser ud. Man skal selvfølgelig heller ikke brænde et straffe. Mod AaB skal man have marginalerne med sig. AaB er jo et rigtigt godt hold, men vi spiller vores chance, og jeg synes, at drengene først og fremmest vaskede weekendens store nederlag af sig. Vi skal have fokus på denne gode kamp mod AaB og det skal vi tage med os ind i den vigtige kamp på lørdag mod AB Tårnby på udebane”.

Startopstilling:
16 Jonathan Fischer
4   Christian Enemark
5   Adnan Curovic
7   Frederik Ellegaard
8   Tobias Noer
10 Sylvester Seeger-Hansen
13 Rasmus Grosen 
17 Jonathan Dahl Bagger
18 Simon Holden
19 Albert Nørager
27 Mathias Kisum


Ind kom:
24 Emmanuel Bio
15 Lucas Koch
26 Frederik Christensen
20 Marcus Hørbye
09 Emil Mygind

Ud gik:
07 Frederik Ellegaard
13 Rasmus Grosen
17 Jonathan Dahl Bagger
18 Simon Holden
10 Sylvester Seeger-Hansen