På vej til Parken?

Der er dømt storkamp på Gladsaxe Stadion i morgen onsdag den 10.11.2020, når superligaholdet fra AaB kommer forbi. Det er tredje runde i Sydbank Pokalen, hvor AaB træder ind nu, mens AB Gladsaxe har besejret Ishøj og Allerød.
I AaBs trup er ABs tidligere ungdoms- og seniorspiller Rasmus Thelander, som mange AB fans håber at se i aktion.
Som mange AB fans husker stod AB og AaB overfor hinanden i pokalfinalen i Parken i 1999, hvor AB vandt 2-1 og tog pokalen med hjem til Gladsaxe.
Det bliver godt igen at have chancen for et pokaleventyr, der sidste år betød farvel til Helsingør og Viborg - og kun på grund af et mål i overtiden, gik Esbjerg videre.

Kampen fløjtes i gang kl. 17.00, og der er udsolgt. Husk at tage mundbind på, når du går ind til toiletterne og i Café 1889.

Det er superligaprotokollen, der bliver spillet efter, og mandag blev hele truppen derfor Corona-testet.

”Vi skal møde AaB - dobbelt A…B. Jeg tror ikke, at de er dobbelt så gode som os, men det skal vi jo først ud og bevise. Det bliver en spændende kamp. Sidste år lavede vi nogle magiske aftener på Gladsaxe Stadion i pokalturneringen. Den fornemmelse ligger stadigvæk i kroppen på flere af vores spillere. Det vil vi selvfølgelig prøve at hive frem igen.
Vi ved selvfølgelig godt, at det bliver en rigtig svær opgave. Vi ved godt, at vi skal stå på tæer, men det giver nogle gange noget frihed og noget energi. Vi får mulighed for at prøve os selv af mod en rigtig god modstander fra en højere hylde, og det glæder vi os helt vildt til.
Vi tror på, at vi kan lægge en plan, der gør, at vi kan gå ud og præstere og drille AaB,” siger cheftræner Patrick Birch Braune. 

Bruttotrup.
  Oliver Børner
16 Jonathan Fischer
  Christian Enemark
  Adnan Curovic
7   Frederik Ellegaard
8   Tobias Noer
9   Emil Mygind
10 Sylvester Seeger-Hansen
13 Rasmus Grosen 
14 Karim El-Haddouchi
15 Lucas Koch
17 Jonathan Dahl Bagger
18 Simon Holden
19 Albert Nørager
20 Marcus Hørbye
24 Emmanuel Bio
26 Frederik Christensen
27 Mathias Kisum
-----------
3   Philip Oslev, landsholdet Burundi
6   Daniel Warmbach, skadet
11 Yonas Nielsen, skadet
21 Alessio Alicino
22 Lukas Giessing, U21 landshold Færøerne
23 Momo Fanye Toure, U20 landshold Guinea

Se startopstillingen på facebook en time før kampstart.