Nederlag mod rækkens nr. 1

AB Gladsaxe måtte i dag se sig besejret 1-6 mod Nykøbing FC. Der var lagt op til en spændende kamp mellem nr. 1 og 2 i rækken, men sådan skulle det ikke blive. Allerede efter 4 min. kom NFC foran på et unødvendigt straffespark.
Måske var det gået anderledes, hvis Sylvester Seeger Hansens elegante træk gennem feltet lidt senere havde resulteret i et mål, men målmanden klarede forsøget.
NFC havde stor overvægt i spillet, og efter 24 min. spilletid scorede de 3 hurtige mål. Pausestillingen var 0-4.

I 2. halvleg får AB et straffespark, som bliver omsat til stillingen 1-4. Mere blev det ikke til for ABs vedkommende i dag, men NFC nåede at øge føringen til både 1-5 og 1-6 inden dommerens befriende slutfløjt.

”Vi spillede topkamp i dag, og når man gør det, så skal man være den bedste version af sig selv, og det var vi ikke i dag. Samtidig møder vi Nykøbing på en god dag. Deres fysik og power kunne vi på ingen måde matche i dag. Det bliver vi straffet på.
Det er klart, det hold vi har mødt, der har spillet mest kvalificeret på deres lange spillere. Det var vi bare ikke dygtige nok til at lukke ned for.

Vi går tilbage til træningen og finder ud af, hvor vi skal være bedre. Vores unge spillere er i starten af deres karriere og har masser af potentiale. Den kamp i dag skal spillerne huske og lære af. Vi har vundet rigtig mange kampe, og vi taber i dag, og sådan en kamp skal vi lære en masse af”, slutter cheftræner Patrick Birch Braune

Ind kom:
Emmanuel Bio
Albert Nørager
Emil Mygind
Jonathan Dahl Bagger

Ud gik:
Lucas Koch
Mathias Kisum
Frederik Christensen
Frederik Ellegaard