Optakt Marienlyst - Akademisk Boldklub

Endelig igang igen

Efter en lang vinterpause skal vi endelig igang med at spille fodbold igen. Lørdag eftermiddag går det løs med sæsonens første kamp mod BK Marienlyst.

Som optakt har der som bekendt været spillet en række træningskampe, med lidt blandede resultater, men generalprøven sidste lørdag, hvor vi slog BK Frem med 4-0 var meget overbevisende.

Selvom BK Marienlyst ligger sidst i tabellen med kun 4 point, bliver det ikke en let opgave imorgen.

Cheftræner Michael Madsen har følgende kommentarer

Jeg forventer en meget jævnbyrdig kamp som vi forhåbentlig kan vinde til sidst. Premierekampe har altid deres eget liv og Marianlyst kommer mange nye spillere, som gerne vil vise hvad de er værd, så det er ingen hemmelighed, at jeg gerne ville have mødt dem lidt senere på sæsonen. Målsætningen er helt klart at vi skal  i oprykningsspillet, og så er der ikke råd til at smide mange point i de sidste 6 kampe. Vi går til opgaven med stor respekt for modstanderen.

Michael Madsen kan disponerer over hele sin trup bortset fra Rasmus Nielsen som stadig har problemer med hoften, og Adnan Curovic som har pådraget sig en virus.

Kampen spilles på BK Marianlysts kunstbane ved Marienlystcentret, Windelsvej 138, Odense. Hvor dommer Morten Bertelsen fløjter op kl 14.00.

Ifølge KRAKs rutevejledning tager det kun en time og 43 minutter at køre derover. Så mød op og støt AB i den svære premierekamp.