Simon Holden er ny debutant i AB

Til søndagens kamp mod Boldklubben Marienlyst fik U19-spilleren Simon Holden debut for 1.holdet. Med 20 minutter igen af 2.halveg valgte trænerteamet at skifte Simon Holden ind i stedet for Seejou King. Simon Holden spiller til daglig for ABs U19 hold, hvor han passer sin rolle som central midtbane. Hans debut bringer stolthed på talentakademiet, da han har været i klubben siden U14. Det er en bekræftelse af det arbejde der er blevet i klubbens talentafdeling. Han har vist sig frem til 1. Senior træninger i efteråret og har arbejdet hårdt for at få sin chance. Holden spiller til dagligt for et U19 hold, der ikke har tabt i 15 kampe. Det er derfor en spiller, der kommer op med masser af tro på egne evner og en vilje til at bidrage.
Hvis i synes navnet virker bekendt i AB, er det fordi vi tidligere har haft hans storebror Mads Holden i truppen på 1.senior.

I forbindelse med hans debut har vi fået en kommentar fra Simon:
”Søndag var selvfølgelig en stor dag for mig, og jeg blev rigtig glad, da jeg fik at vide, jeg var udtaget til kampen. Jeg var nervøs og spændt op til kampen og også under kampen, men nervøsiteten faldt med tiden. Jeg blev glad og positivt overrasket, da Michael Madsen kom ned og hev fat i mig, og sagde at jeg kom ind på banen om få minutter. Jeg er virkelig glad og stolt over at have fået debut. Truppen og trænerne har hjulpet mig utroligt meget, og har taget godt i mod mig, siden jeg er kommet ind omkring truppen, og har fået lov til at snuse til seniorfodbold og divisionsbold. Det er det jeg har drømt om i snart 6 år, siden jeg kom til klubben, nemlig at debutere på seniorholdet. Jeg synes, det er så fedt, at jeg har fået lov til at få chancen så tidligt, det havde jeg ikke selv regnet med.
Jeg håber, det var den første af mange kampe i den grønne trøje.”

U19 træner Patrick Birch Braune om Holden:
Simon Holden er anfører på U19-holdet og derfor en utrolig vigtig spiller. Han er en stor kulturbærer, det kommet til udtryk, han agerer vagthund på og uden for banen. Han har en stor andel i det miljø vi prøver at sætte i AB. Han er garant for en masse fight, og så er han benhård i duellerne.
Han er den type spiller, der er svær som tilskuer ikke at holde af, da han går helhjertet ind i fodbolden. Hele U19 trænerteamet ønsker Simon Holden stort tillykke med hans debut.