Fjerde sejr i streg

Det var et meget motiveret og tændt AB - hold, der på Gladsaxe Stadion tog imod bundholdet BK Marienlyst fra Fyn. Det resulterede også i den forventede hjemmesejr på 2-0, og med overvægt i hovedparten af opgøret kunne sejren nemt være blevet betydeligt større.

AB er efter fire sejre i træk på andenpladsen i 2.diision, og mandskabet under træner, Michael Madsens ledelse, har været igennem en yderst positiv udvikling. Det er tydeligt, at spillerne efterhånden kender hinandens løbemønstre, ligesom der også har indfundet sig et fremragende teamwork, hvor spillerne hjælper hinanden og bakker effektivt op - og det giver et meget velfungerende kollektiv.

Kampen startede med et par målchancer i begge ender, og AB - målmand Mark Fabricius Jensen viste et par gange sine store færdigheder med glimrende redninger. I modsat ende havde Nicklas Rohde et par gode forsøg, men det blev Lucas Petersen, der i midten af første halvleg bragte AB foran, da han elegant afsluttede et fint indlæg fra Sylvester Seeger-Hansen og sendte bolden op i det fjerneste målhjørne uden chance for gæsternes målmand.

 

Flot hovedstød
Denne scoring gav lidt mere ro til hjemmeholdets spillere, og afleveringerne begyndte at flyde i gode pasninger. Det ene angreb efter det andet rullede ned mod BK Marienlyst mål, men gæsternes keeper Marcus Sørensen, diskede op med flere klasseredning på gode forsøg fra Nicklas Rohde og Rasmus Tangvig.

Efter pausen fortsatte AB med at dominere og både Rohde og Tangvig havde fornemme afslutninger i det 47. og 50. minut, som blev reddet af gæsternes keeper.   

Efter en halv snes minutter i 2.halvleg kom forsvarsspilleren Philip Olsen, højest med hovedet på et indlæg. Det skete efter et godt gennemspillet angreb, og en velfortjent føring til AB på 2-0 var en realitet til glæde for de fremmødte tilskuere.

Det er tydeligt, at spillerne i de grønne bluser har fået masser af selvtillid efter de seneste sejre, og de fortsatte med at dominere i opgøret på Gladsaxe Stadion, hvor der lidt skuffende blot var knap 300 tilskuere. Der bør komme flere til de kommende kampe, da spillerne fortjener mere opbakning!

Træner Michael Madsen, benyttede sig af tre udskiftninger i de sidste 20 minutter. Her kom Adnan Curovic på banen i stedet for Daniel Warmbach, mens den unge Simon Holden U-19-spiller, afløste Seejou King, ligesom Armend Aslani (efter en god indsats) blev afløst af Anis Slimare

De fleste AB spillere leverede en fin indsats, hvor især målmanden Mark Jensen, centerforsvareren Matti Olsen lystede op, ligesom Lucas Petersen (kampens spiller) og Sylvester Seeger-Hansen, arbejdede hårdt på midtbanen med fine detaljer og herligt overblik. Helt fremme huserede, Nicklas Rohde og Rasmus Tangvig, -  og med lidt held var sejren blevet adskillige mål større.

På lørdag gælder det opgøret ude mod topholdet Middelfart, og det bliver med garanti et brag af en kamp. Kan AB fortsætte de positive takter, så er der mulighed for at hente tre point og dermed komme alene i spidsen af divisionen.