Vigtig sejr i mosen

Lørdag eftermiddag var det tid til sæsonens mosederby.  Det er på alle måder en helt speciel og intens kamp.

Trænerteamet havde haft en masse at tænke på for der var tvivl om en håndfuld spillere på grund af skadesproblemer. Heldigvis var det kun Albert Nørager fra sidste uges startopstilling mod Skovshoved der ikke blev klar.

Kampen blev som ventet meget fysisk. Brønshøj havde specielt i første halvleg held med at få bragt fysikken i højsædet. Akademikerne fik ikke spillet langs jorden til at flyde.

Allerede i det 4 minut kom kampens første chance. Brønshøjs Oliver Lassen fik et indlæg fra ventre. Heldigvis kom Seeju King på tværs og fik generet ham i skudøjeblikket.

I det 6. minut fik Nichlas Rohde en god afslutnings mulighed efter højrnespark fra Sylvester Seeger-Hansen.

Vi skulle frem til det 11. minut hvor Tangvig bliver spillet dybt af Philip Oslev, en fremadstormende keeper parerede og return røg ud til Rohde, der afsluttede resolut, men desværre var der kommet en Brønshøj forsvarer tilbage og klarede den.

I det 21. minut fik Brønshøj lag pres på AB forsvaret. Et indlæg fra højre, får Brønshøj scoret, efter at først Philip Oslev har taklet og derefter Mark Jensen reddet, for til sidst at lande hos Oliver Lassen, der scorede sikkert til 1-0 for Bønshøj.

Desværre måtte Michael Madsen skifte 2 mand allerede i 1. halvleg pga. af skader. Daniel Wambach gik ud i det 28. minut, ind kom Tobias Noer. I det 33. minut kom Daniel Elly på banen i stedet for Armend Aslani.

Resten af halvlegen bølgede frem og tilbage med masser af nærkampe. I slutminutterne fik Brønshøjs Kevin Bechmann Timm vist det 2. gule kort af dommerne og dermed røde også.

Anden halvleg startede med et AB mandskab på bolden. Der var pres på og godt spil over hele linjen.

En god bold fra Matti Olsen dybt til Tangvig. Et par træk og så til Rohde, der fra kanten at feltet lagde det helt perfekt helt modsat uden for målmandens rækkevidde, 1-1.

I det 56. minut måtte indskiftede Tobias Noer pga. en skade lade sig udskifte med Phillip Olsen.

AB´erne blev ved med at presse Brønshøj tilbage på banen.

I det 58. minut var der endnu engang fare på færde. Spillet blev bygget op helt nede fra. Mange AB aflevering endte hos Seeju King, der lagde en perfekt aflevering ind i hovedet på Tangvig, der via stolpen scorede til 1-2.

Som halvlegen skred frem, kom Brønshøj mere ind i kampen og som i første halvleg bølgede det mere frem og tilbage. Det blev til et par chancer til hvert hold, men Mark Jensen var en sikker sidste skanse.

Der var stor glæde da dommerens fløjte lød for sidste gang og sejren var i hus. Det var en rigtig mandfolkepræstation af hele AB teamet. Slet ikke at forglemme opbakningen fra alle AB fansene!!!