Dejlig søndag på Gladsaxe Stadion

Søndag eftermiddag tog Akademisk Boldklub Gladsaxe imod Skovshoved IF. Det var et tændt AB hold fra første fløjt. Der blev presset over hele banen og det gjorde at Skovshoved spillerne ikke fik tid til at få struktur i spillet.

Allerede i det 3. minut brændte det på. Armend Aslani erobrede bolden langt oppe på banen, et par fikse træk og så en aflevering til Rasmus Tangvig. Desværre lige på målmanden.

AB holdet forstsatte presset og i det 21. minut gav det pote. Et perfekt hjørnespark fra Sylvester Seger Hansen, Philip Oslev steg op over alle og headede bolden helt op i hjørnet til 1-0.

Allerede minuttet efter var der fare på færde igen. En dårlig clearing af målmanden, lige i fødderne på ’Sylle’ Desværre en afslutning for tæt på Skovshoved keeperen, der fik reddet.

I det 29. minut fandt en storspillende Albert Nørager med en lang bold igennem kæderne en helt fri Aslani, der kom alene igennem. Et godt lob over den fremstormende målmand gik desværre over mål.

Resten af første halvleg fortsatte med AB holdet i teten. Der blev investeret i alle aktioner.

Vi skulle kun 4 minutter ind i anden halvleg før det brændte på igen. ’Sylle’ fandt Tangvig i venstre side. Han brugte sin hurtighed, til at runde sin direkte modstander på bag linien. Skråt tilbage til en helt fri Aslani, hvis afslutning burde have siddet i netmaskerne, men røg lige forbi den ene opstander.

Et frispark midt på banen i det 6. minut. Lucas så at Skovshoved Keeperen var lidt ude af målet, tog chancen. Overliggeren reddede denne gang.

I det 7. minut kom en kedelig episode. Der blev lavet et grimt frispark på Yonas Nielsen, der reagerede kraftigt og kom i tumult med en Skovshoved spiller. Det resulterede i rødt til Yonas.

Det gjorde at akademikerne trak sig længere tilbage på banen og Skovshoved fik mere spil i gang. I det 16. minut fik de et indlæg fra højre. Heldigvis var den for høj for gæsternes Daniel Holm, der headede et stykke forbi.

Minuttet efter lavede Skovshoved målmanden til anden opspils-fejl. Helt umotiveret skød han bolden ud i fødderne på en helt fri Tangvig, der ikke havde set sådan en aflevering komme og derfor ikke fik den under kontrol.

I det 18. minut lavede Tangvig sit eget show. Modtog bolden midt på banen alene med 3 Skovshoved spillere. Driblede den ene efter den anden og kom alene med keeperen, men desværre stod afslutningen ikke mål med forarbejdet.

Hjørnepark i det 19. minut. Sylle ind over, Matti Olsen header videre til Tangvig, der sikker sparker den i kassen til 2-0.

I det 23. minut kom Nichlas Rohde på banen i stedet for Aslani. Og i det 27. minut kom Adnan Curovic på banen i stedet for Sylvester Seger Hansen. Begge indskiftninger fik virkelig sat deres aftryk i resten af kampen.

Et Skovshoved opspil blev brudt i det 36. minut af Rohde, der spillede den videre til Adnan, der drev den op mod forsvaret. Ventede på et udfald og fandt flot Rohde, der i to forsøg sparket den i mål. 3-0

38. minutter henne fik Skovshoved et hjørnespark. En god clearing af Philip Oslev fik spillet Adnan alene fra midten. Lucas tog det lange løb med og blev spillet helt fri med tomt mål af Adnan. 4-0

To minutter senere endnu en omstilling. I en 2 mod 3 situation spillede Rohde og Tangvig sig igennem. Rohde afsluttede sikkert til 5-0.

I dommerens tillægstid fik akademikerne frisspark i højre side. Philip Oslev spillede i dybden til Adnan, på tværs til Tangvig og 6-0.

Det blev kampens resultat. AB holdet viste rigtig god moral. Alle mand kæmpede om alle bolde.

Der var fuld valuta for de fremmødte tilskuere.