Matti Bøge Olsen om Odense Boldklub

I anledningen af aftens kamp i går, bragte vi et lille interview med Matti Bøge Olsen i vores kampprogram. Matti spillede sin kamp nr. 100 i AB trøjen i går, og blev derudover også kåret som kampens spiller af AB forever. 

“Jeg er virkelig glad for at ramme min kamp nr. 100. Jeg har det rigtig godt med at være i klubben, hvor jeg har mødt en masse dejlige mennesker. Samtidig elsker jeg at spille for vores fans, så 100 kampe i AB betyder noget for mig.”


Hvad er jeres målsætninger med pokalen?
”Målsætningen har fra start været, at vi jo selvfølgelig vil prøve, at komme så langt som vi kan - forstået på den måde, at vi ikke nedprioriterer pokalturneringen på nogen måde.” 

Hvad var din første tanke da du så I trak OB?
”Vi var alle meget glade for, at havet trukket OB. På et eller andet tidspunkt i turneringen rammer man jo et superligahold, så om det var nu eller senere betyder jo ikke så meget. Så ved lodtrækningen af OB, har vi alle været spændte og glade for at få chancen mod et “stort” superligahold.”

Hvad ser du mest frem til ved aftens kamp?
”OB er fra en helt anden liga end hvad vi er vant til at spille i mod, så jeg glæder mig meget til at skulle prøve kræfter af mod spillere, som beskæftiger sig på et højere niveau. Samtidig er det også en udfordring for os som hold, så det bliver fedt at få nogle anderledes oplevelser og erfaringer, som vi forhåbentlig kan tage med videre i turneringen.”

Hvilke forventninger har I som hold?
”At vi efter kampen, kan stå med en god fornemmelse, og kigge på hinanden og sige at vi gav det er forsøg, som vi kan være bekendte. Ligeledes håber jeg, at vi står tilbage med en god oplevelse, som vi kan dele med vores altid fantastiske fans uanset resultatet.” 

Hvad tror du bliver jeres største udfordring mod OB?
”OB burde komme med et langt højere tempo end hvad vi er vant til at spiller under. Så jeg tror der ligger en sjov udfordring i, at se om det er et tempo som vi på en eller anden måde kan beskæftige os med.”