Endelig 3 point på kontoen

Til dagens kamp mod B93 på Østerbro Stadion, havde trænerteamet valgt at ændre i startopstillingen. Daniel Elly og Seeju King startede på banen i stedet for Lucas Petersen og Nichlas Rohde.

Det var en meget vigtig kamp for akademikerne for med et nederlag ville der blive langt til toppen. Det blev en meget tøvende start på opgøret fra AB spillernes side. Initiativet lå hos B93, der også var farligst. I det 14 minut var forsvaret på hælene. Af flere omgange skulle den havde været sparket væk, men pludselig stod Nicolai Olsen alene med Mark Jensen, han scorede sikkert til 1-0.

I det 20. minut fik Rasmus Tangvig udlignet efter en misforståelse i B93 forsvaret. Han erobrede selv bolden og kom alene med målmanden hvor han scorede sikkert til 1-1

Resten af første halvleg var der masser af spil på midten af banen. Begge havde en halv chance. B93 efter et hjørnespark hvor bolden ikke blev ekspederet væk og AB ved Matti Olsens hovedstød lige forbi den ene opstander.

Anden halvleg startede som første med meget spil midt på banen. B93 havde et lille overtag og det var også dem der fik den første chance. I det 57. minut blev der afsluttet et godt angreb, men heldigt for Mark Jensen ramte den stolpen.

I det 59. minut kom Nicklas Rohde på banen i stedet for Daniel Elly. Det skulle vise sig at være en god indskiftning. Rohde kom ind med masser af energi og fart.

Ni minutter senere kom Lucas Petersen på banen i stedet for Tobias Noer.

Som kampen skred frem fik akademikerne mere fat i spillet og i det 78. minut kom Seeju King til baglinien og lagde et godt indlæg, som Rohde helflugtede i kassen til 1-2.

Det var tydeligt at mærke nervøsiteten i AB mandskabet, men heldigvis blev kampen afgjort med et sammenspil imellem Tangvig og Rohde og så hårdt ind over til Yonas Nielsen, der med hælen satte den i kassen til 1-3.

I 90. minut kom Armend Aslani på banen i stedet for Sylvester Seger Hansen.

I dommerens tillægstid var Tangvig igen på pletten efter et oplæg fra Yonas Nielsen, sparkede han den sikkert i kassen til 1-4.

Det blev en dejlig eftermiddag på Østerbro Stadion hvor AB’s fans styrede hele tribunen med sang og masser af positive tilråb til spillerne.