1 point efter godkendt indsats

Onsdag aften var Akademisk Boldklub Gladsaxe på besøg på Gentofte Stadion hvor værterne var HIK.

HIK er et rigtig godt spillende hold, der vil spille bolden rundt og helst undgå lange bolde.

Akademikerne kom flyvende ud af omklædningsrummet. Pressede højt på banen og gjorde det svært for HIK spillerne. Det resulterede i 3 hjørnespark indenfor de første 5 minutter. Der var masser af godt spil, men uden at komme til de helt store chancer.

Som halvlegen skred frem, kom HIK mere og mere med i kampen. I det 21. minut brændte det på foran AB målet. Tobias Noer kom heldigvis i vejen for en god HIK afslutning. Det gik hurtigt den anden vej og AB’erne kom i en 3 mod 2 situation. Rasmus Tangvig fik afsluttet, men forbi.

I det 35. minut gik Noer med i en omstilling, og via en bande med Yonas Nielsen sendte han en god afslutning mod mål, men HIK keeperen reagerede hurtigt og fik klaret.

Kampen bølgede frem og tilbage, men den største chance tilfaldt AB. Rohde spillede dybt til Philip Oslev, der sendte et præcist indlæg ind til Yonas Nielsen, der headede lige over mål.

Anden halvleg startede med meget spil midt på banen.

I det 14 minut fik HIK et frispark midt på banen. Desværre var AB forsvaret uopmærksomme. En bold i dybden, på tværs til Jonathan Nielsen, der via stolpen scorede til 1-0.

I det 25. minut kom Armend Aslani på banen i stedet for Rasmus Tangvig. Det blev starten til et hårdt AB pres. Allerede efter få minutter var Aslani på spil. Driblede et par mand og sendte en lang bold på tværs til en helt fri Philip Oslev, der fik afsluttet, men forbi.

Midt i halvlegen fik Seeju King debut, da han kom på banen i stedet for Adnan Curovic.  

I det 36. minut tog Aslani sagen i egen hånd. Driblede 2-3 HIK spillere midt på banen, for derefter at sende et projektil af en afslutning afsted helt op i hjørnet uden chance for HIK målmanden. Det må være årets mål på Gentofte Stadion.

Mod slutningen af kampen bølgede det frem og tilbage, men med AB i teten. Der blev presset og bolden var flere gange tæt på at komme det sidste stykke.

1-1 blev kampens resultat