Irriterende nederlag til Frem

Efter sidste uges stabile indsats og sejr over Avarta, var det tid til årets første hjemmekamp på Gladsaxe Stadion.

Michael Madsen havde givet genvalg til samme 11 i startopstillingen.

Akademikerne virkede fra start, som om de slet ikke var kommet ud af omklædningsrummet. Frem sad på spillet og havde 4 hjørnespark inden for de første 10 minutter. Som halvlegen skred frem kom AB mere med i kampen, men uden at vise det sidste mod. Alligevel var det Rasmus Tangvig der fik halvlegens største chance midtvejs, Yonas Nielsen fandt flot Tangvig i dybden, men i stedet for at få afsluttet alene med målmanden tøvede han og blev tacklet.

0-0 ved pausen i en chancefattig halvleg.

Anden halvleg startede bedre end første. AB holdet var mere på bolden og allerede i det 50. minut brøde Noer et Frem angreb, og via Yonas, Sylle og Philip Oslev, ind over til ’Sylle’, der tæt under mål fik afsluttet, med desværre lige i hænderne på Frem målmanden.

Minuttet efter et Frem angreb. Et flat skud fra kanten af feltet hvor Mark Jensen reagerede for sent røg i netmaskerne til 0-1.

Så var det som om at akademikerne vågnede og begyndte på det spil de har vist i opstarten. Spillet flød bedre og de kom tættere og tættere på Frem målet.

I det 59. minut efter godt bandespil med ’Sylle’ afsluttede Yonas Nielsen flot udefra, men uheldigt for ham på indersiden af stolpen.

Som halvlegen skred frem var der masser af tilløb til chancer, men uden de helt åbne. Mod slutningen fik Frem to røde kort. Først for en meget hård tackling og derefter for at trække tiden.

Desværre formåede akademikerne ikke at udnytte overtallet og 0-1 blev slutresultatet.

 

Kampens spiller blev fortjent Daniel Wambach