Det er tid til revanche!

AB Gladsaxe møder søndag den 13. november 2022 FC Roskilde kl. 13.00 på Gladsaxe Stadion. Den første kamp mellem de to hold, var også den første kamp i sæsonen. Lørdag den 6. august tabte AB 3-0 i Roskilde Idrætspark. Ikke lige den start på sæsonen holdet og fansene havde set frem til. Senere er det jo gået AB rigtig godt og sidste lørdags sejr ude mod Brabrand på 3-0 var fjerde sejr i træk. Efter sejren i Brabrand indtager AB tredje pladsen i tabellen.
FC Roskilde ligger på en syvende plads i tabellen og presser hårdt på for at komme op i top seks.
De kommer til kampen med fire point for de seneste to kampe. 3-3 hjemme mod Skive og sidste lørdag med en flot sejr på 2-1 over Frem i Valby.

Christoffer Thrane og Mican Atici er tilbage efter karantæne og Lucas Koch er tilbage efter en skade og alle tre indtræder i truppen. Dommer Philip Warburg er valgt til at lede slagets gang og til hjælp har han på linjerne Sidsel Fabricius Dall og Ulrik Gøtze.

Cheftræner Patrick Birch Braune: ”Vi glæder os til kampen. Vi fik en rigtig god sejr i Brabrand. Det er jo ingen hemmelighed, at vi har haft en god periode, selv om vi har været ramt af skader og karantæner. Vi gør nogle ting i øjeblikket, der er rigtige og det skal vi blive ved med. Vi var gode i Brabrand og laver to mål fra opbygningsspil til afslutningsspil og satte spillet rigtig fint. I anden halvleg var vi kyniske og lod dem have spillet. Den modenhed skal vi tage med ud til kampen mod Roskilde. Roskilde er en lidt såret klub i år. De har et rigtig godt hold og en dygtig trup. Jeg havde forventet, at de lå i toppen af tabellen. Det er også med den tilgang og seriøsitet, vi går til kampen med, at Roskilde er et tophold, for det har de kvaliteterne til”.

Trænerteamet råder over følgende trup:
1 Oliver Børner Thorup (m)
3 Gustav Overgaard Hansen
4 Anton Basbas Pedersen
7 Frederik Ellegaard
8 Emil Wass
9 Emil Mygind
11 Oliver Angus
14 James Iheme
15 Lucas Koch
17 Christoffer Thrane
18 Simon Holden
19 Albert Nørager
20 Marcus Hørbye
21 Alessio Alicino
23 Mican Atici
25 Tobias Brogaard (m)
26 Christian Espersen Troelsen
30 Marcus Mustac Gudmann

Billet skal købes på www.boldbillet.dk

Kom på Gladsaxe Stadion og støt holdet. Er du forhindret i det, så kan kampen streames via https://2-division.dk/streaming

Startopstilling kan ses på facebook en time før dommeren fløjter kampen i gang.