Tak for denne gang

AB Gladsaxe spiller sæsonens sidste hjemmekamp i morgen lørdag den 4. juni kl. 14.00 mod Thisted FC på Gladsaxe Stadion. Inden kampen bliver der taget afsked med to AB-spillere. Det er Frederik Christensen og Jonathan Dahl Bagger, der får overrakt blomster. Begge spillere søger nye udfordringer i den kommende sæson.

Offensivspilleren Frederik Christensen har huseret helt i front og på kanten. Det er blevet til 73 kampe for 1. holdet i den grønne trøje og Frederik har scoret 23 mål.

Cheftræner Patrick Birch Braune giver Frederik disse ord med videre: ”Vi skal sige farvel til Frederik og mange tak for tro tjeneste. Frederik kom til AB som U17 spiller og har været topscorer i både U17 og U19 divisionen.  Han har også været den mest scorende spiller i de sidste 3 år på AB’s 1. hold.
Frederik har virkelig budt ind og vi har været enormt glade for ham. Nu søger han så nye udfordringer og det ønsker vi ham selvfølgelig al lykke og held med – og det kan jo godt være, at det på et tidspunkt, bliver på gensyn.

Frederik (2)


Jonathan Dahl Bagger har med sit utroligt hurtige antrit, sin speed og fine teknik været populær hos mange AB fans. Jonathan har spillet 51 kampe med 5 mål til følge.  virkelige gode Bagger er en

Cheftræner Patrick Birch Braune giver Frederik disse ord med videre: ”Vi skal sige farvel til Jonathan for denne gang. Jonathan kom til AB som U14 spiller, han har været en tur i FC Midtjylland og kom så tilbage til AB som seniorspiller. Han var en del af den strategi, vi havde på det tidspunkt, hvor vi godt ville have unge spillere ind, som vi kendte fra ungdomsårene.
Jonathan har til tider vist et rigtigt højt topniveau og det skal han nu finde i en anden klub. Det bliver ikke i AB i denne omgang, men vi ønsker Jonathan held og lykke. Han er utrolig vellidt i AB og vi vil altid følge Jonathan og hvem ved en dag!!

Bagger