AB taber 1-0 til Næstved

AB Gladsaxe tabte søndag med 1-0 til topholdet i 2. division Næstved på Gladsaxe Stadion. Næstved fører klart 2. division og har mindst den ene fod i 1. division. Næstved sad også på det meste af kampen og tilspillede sig de største chancer gennem kampen.
AB startede kampen fint på et solbeskinnet Gladsaxe Stadion, hvor en fremragende bane tog imod de to hold. Næstved satte sig mere og mere på kampen som halvlegen skred frem. Stillingen var 0-0, da dommer Rasmus Nielsen fløjtede til pause efter en halvleg med meget godt fodboldspil, men hvor det også var Næstved, der sad på meget af spillet. Næstved havde også de fleste chancer uden dog at blive rigtig farlige. AB havde nogle lige ved og næsten chancer, som heller ikke blev farlige.

Det samme kampbillede fortsatte i starten af 2. halvleg og indtil det 56. minut, hvor Næstved bragte sig foran. Efterfølgende kom AB bedre med i spillet og kæmpede med alt, hvad de havde. I de sidste ca. 10 minuttet blev Anton Basbas lagt på toppen og AB formåede at trykke Næstved i bund. Der var optrin til et udlignende mål, men målet kom ikke. AB taber kampen mod et godt spillende Næstvedhold.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ” Et ærgerligt nederlag i dag. Det var selvfølgelig ikke det, vi havde håbet på. I virkeligheden kommer vi til at lide i for store dele af kampen. Hvis vi skal have point mod Næstved, så skal vi lave færre individuelle fejl. Den individuelle finesse og tekniske kvalitet og flowet i vores spil, var der ikke i dag. Og så bliver det bare op ad bakke derfra. Der blev arbejdet knald hårdt, men det er bare ikke nok at arbejde hårdt, der skal også noget snilde til. Det var der ikke i dag, så det skal vi arbejde rigtig, rigtig hårdt på i den kommende uge - og så går vi ud næste søndag og beviser, at vi er bedre, end det vi viste i dag”.

Læs Gladsaxe Bladets reportage fra kampen:
https://www.sn.dk/gladsaxe-kommune/ab-tabte-til-topholdet/

Startopstillingen med ud- og indskiftninger:
Jonathan Fischer
Rasmus Møller
Mads Vang - 70. Jonathan Dahl Bagger
Anton Basbas Pedersen
Frederik Ellegaard
Emil Wass
Alessio Alicino - 45. Mathias Kisum
Frederik Christensen - 56. Lucas Koch
Albert Nørager - 56. Christoffer Thrane
Simon Holden - 78. Emil Mygind
Silas Trier Madsen

Næste kamp er søndag den 8. maj 2022 mod Thisted kl. 14.00 på Sparekassen Thy Arena.