Træningskamp mod Ishøj IF

I morgen, lørdag d. 08. Februar kl 12:00 gæster vi Ishøj IF i sæsonens fjerde test. Kampen spilles på Ishøj Idrætscenter. 

Efter en spillemæssig succesoplevelse i weekenden har ugens træningspas taget udgangspunkt i at bygge videre på det offensive fundament uden at gå på kompromis med den defensive organisation. 

Nogle af vores mere rutinerede kræfter som Sylvester, King og Rohde har fået friweekend til fordel for en række af vores yngre spillere. Det resulterer i at vi medbringer en trup med en gennemsnitsalder på små 20 år. 
Dette bliver derfor en af de sidste kampe her i opstarten, hvor der stadig er lagt op til at prøve forskellige ting af både opstillingsmæssigt såvel som i det åbne spil. 

Ishøj IF spiller i Danmarksserien og vi har ikke de store erfaringer at trække på ift. tidligere kampe. Derfor er der også udelukkende fokus på os selv i denne test. 
Dog skal det nævnes at Ishøj har tidligere AB-spiller Kristian Geertsen, anfører for nødlandsholdet Christian Offenberg og tidligere FCK-spiller Saban Özdogan med i deres nuværende trup. 


Vi ser frem mod en lille friweekend efter denne uges møde med Ishøj. Herefter går vi 2 reelle forberedelseskampe i møde mod Nykøbing FC og Skovhoved IF hvor forventningerne til vores eget mentale og spillemæssige ståsted spidser til. 

Vi håber at se nogle AB'ere i Ishøj i morgen formiddag.