Testkamp mod Hillerød

Imorgen, lørdag d 1.Februar kl 12:00 tager vi imod Hillerød på Skovdiget.

Efter vores to hårdt kæmpede uagjorte resultater mod Næstved BK og B93, ser vi nu frem mod tredje test i målet om at blive bedre dag for dag her i denne opstartfase. Dette kalder på en sejr og er lige præcist hvad der skal jagtes i morgen.

Vores chetræner, Patrick Birch Braune er aldrig bleg for at kommentere lidt på de udfordringer vi møder som ugerne skrider frem, og her sætter han endnu engang lidt ord på tankerne omkring kampen:

"Vi har arbejdet hårdt på træningsbanen og glæder os til at komme ud i det endelige spil mod en modstander som kommer med deres egen dagsorden. Hillerød er en god modstander som startede efteråret strækt og måske tabte pusten lidt efter deres pokalkamp mod FCK i pokalturneringen. Dette kan vi vi godt kan relatere til. Vi tabte 4 kampe rundt om vores møder med Viborg og Esbjerg i samme turnering. 
Hillerød har en dygtig trup og jeg er sikker på at de har arbejdet hårdt for at få et strærkt forår. Jeg håber der er en del AB'ere der har lyst til at komme en tur forbi kunstbanen på Skovdiget og se noget fodbold i en periode hvor der ellers er ganske stille på fodboldfronten.

Ydermere bliver kampen også et muligt gensyn med flere af vores tidligere ungdomsspillere. Vi glæder os!

#Hjerne&Hjerte