Solid sejr på 4-1 over Hillerød

I weekenden tog vi imod Hillerød i årets første testkamp på eget græs. 

Det blev til en fornem 4-1 sejr i sæsonens tredje test. 

Efter to uagjorte resultater hvor antallet af mål har været sparsomme, var der i denne uges opløb stort fokus på det offensive aspekt af vores spil. Dette har handlet om at blive mere bevidst omkring hvordan vi gerne vil angribe. 

Vi lagde kampen ud i et for langsomt tempo og de første faser af kampen bar præg af, at vi ikke var 100 % klar fra start. 
Efter en halv times spil var stillingen stadig 0-0. Dog var det tydeligt at vi langsomt tilskrev os momentumet. Kort inden pausen kvitterede Mygind for vores gode takter og bragte os på 1-0 med en velplaceret afslutning efter en flot stikning af King. 
Efter en evaluering i pausen kom det offensive spil for alvor og der skulle ikke gå længe før Mygind igen var på pletten til 2-0. Dette efter flot forarbejde af Warmbach. 
Selvom Hillerød ganske kort efter reducerede pga. en opbygningsfejl, leverede vi tilfredstillende spil igennem hele 2.havleg.  
Generelt var gennembruddene via kanterne en af mange lyspunkter i kampen, og scoringerne til både 3-1 og 4-1 blev også udformet fra fløjene af. Her var det Nichlas Rohde og Yonas Nielsen som stod for scoringerne. 
Efter kampen var Cheftræner, Patrick Birch Braune særligt tilfreds med det offensive udtryk samt den defensive organisation som bidrog til at Hillerød kom frem til et minimalt antal chancer. 

Tak for støtten til alle AB'ere der fandt vej til Skovdiget på en flot, men kold lørdag. 

Vi arbejder nu målrettet frem mod første turneringskamp hjemme, d. 8 Marts mod FC SYDVEST 05.