AB fortsætter deres ubesejret stime

AB startede med følgende spillere: 
Fischer 

Oslev, Curovic, Hørbye, Noer 

Warmbach, Seeger-Hansen 

Mygind 

Rohde, Nielsen, Djafer-Bey 

På bænken sad Benzin, Bagger, Holden, Nørager, Haddouchi, Koch og Christensen 

Solen stod højt over Gladsaxe Stadion onsdag aften, da Akademisk Boldklub Gladsaxe tog imod Dalum Idrætsforening i 2. Divisions pulje 2. Stemningen var forventningsfuldt ovenpå Akademikernes gode sæsonstart. De var således ubesejret i deres sidste 4 kampe, med sejren i Sydbank Pokalen, hvor det er blevet til 3 vunde og én uafgjort. Den har AB nu udbygget til 4 vunde med en 1-0 sejr over Dalum, hvor det kunne være blevet til flere mål. 

AB starter klart bedst ud med hårdt presspil og stor selvtillid. Dalum får ikke et ben til jorden og spillerne fra Gladsaxe får da også bolden i kassen efter cirka 2 minutters spil. Nielsen laver dog frispark, inden bolden ryger over stregen, og de får dermed målet underkendt. 

Dalum kommer en smule bedre ind i kampen, senere i første halvleg, men AB vil det bare mere og efter 35 minutters spil er de igen tæt på at score første mål i kampen. Oslev kaster et langt indkast ind i Dalums målmandsfelt, den header Nielsen videre til Seeger-Hansen som sparker den på stolpen, returen falder til Rohde som sparker bolden på samme stolpe. 

Første halvleg ender 0-0 men AB kunne være foran med 2. Den følelse kommer spillerne ud med til anden halvleg, og de starter som de startede første halvleg. I starten af anden halvleg bliver Djafer-Bey tacklet i Dalums målmandsfelt, men der bliver ikke fløjtet for straffe. 3 minutter senere bliver bolden sparket op på en Dalum spillers hånd, i feltet. Denne gang er der straffe. De 298 tilskuere så på da Seeger-Hansen stiller sig op for at sparke straffet. Dette eksekverer han køligt og placerer den i højre side af målet. 1-0 til AB. Kort tid efter målet, i det 55 minut bliver Djafer-Bey skiftet ud med Bagger. 

Kampen fortsætter i AB’s favør, og for at beholde det flotte presspil skifter AB i det 66 minut Mygind ud med Haddouchi. Dalum prøver med lidt højere presspil i slutningen af kampen, men bliver aldrig farlige. For at køre sejren hjem i hus bliver den hårdtarbejdende back, Tobias Noer, skiftet ud med Nørager i det 79 minut. AB vinder en sikker 1-0 sejr over Dalum og fortsætter dermed deres flotte sæsonstart med endnu en sejr. 

Foto: AB Forever

Følg linket for at læse Gladsaxe Bladets artikel - https://www.gladsaxebladet.dk/2019/08/sulten-efter-mere/