Flot 0-4 sejr over Ishøj IF

I weekenden gæstede vi Ishøj IF i endnu en testkamp inden sæsonstart på Gladsaxe Stadion d. 8 Marts. 

Kampen endte med en sikker sejr på 0-4 til AB. 

Efter målformen blev fundet ugen forinden, var der lagt op til at bygge videre på det offensive fundament, som også var en af vores absolutte styrker i efteråret.
Kampen blev lagt godt ud af begge mandskaber. Vi var mest på bolden, men med det profilstærke hold som Ishøj IF besidder, formåede de også at skabe chancer i første del af kampen.
Ved hjælp af solidt opbygningsspil - specielt ved overblik og ro af vores centrale forsvarsspillere og målmand, Børner - skabte vi overtaget som skulle forløse sig fra 2. halvlegs start.
Emil Mygind blev skiftet ind i pausen og kvitterede efter et enkelt minut med en veltimet afslutning langs jorden efter hurtigt spil på deres banehalvdel.
2. Halvleg så generelt rigtig stærk ud, hvor specielt det fysiske overskud, klart kom til vores fordel. Wambach og Holden satte sig på midtbaneduellerne og Ellegaard gør det til 0-2 efter han løber sig fri langs venstre side af banen cirka 10 minutter efter Myginds første mål.
Tredje scoring kom kort efter, sat ind af Wambach som i dag havde anførerbindet. 
Resultatet begyndte at afspejle det spillemæssige overtag. Vores effektivitet var forfriskende at se på og kort inden slutfløjtet scorer vi også det fjerde mål. Her får Ellegaard bolden og tager et diagonalt løb på 20 meter fra venstre for at ligge den for fødderne af Frederik Christensen der sikkert sparker den ind. 
Eftersom mange af vores rutinerede kræfter sad over til kampen, var det tilfredstillende at vi øger kadancen og holder presset indtil sidste fløjt. 

"Vi laver nogle gode mål og der var endda også chancer til at lave et par stykker mere. Nu begynder sidste periode ift. forberedelsen og vi glæder os til at teste mod Nykøbing næste gang." tilføjede cheftræner, Patrick Birch Braune efter kampen. 

Der er kamppause i weekenden og det bliver derfor d. 23. Februar vi møder Nykøbing FC. 

Tak for støtten til alle AB'ere!