AB sejrer sikkert på Gladsaxe Stadion

Dagens hold: 

J. Fischer 

S. King, A. Nørager, A. Curovic, P. Oslev 

D. Warmbach, S. Seeger-Hansen 

N. Rohde, E. Mygind, F. Ellegaard 

Y. Nielsen 

På bænken sad: 

J. Campagnolo, T. Noer, J. Bagger, S. Holden, K. Haddouchi, O. Djafer-Bey og D. Steentoft 

På den første efterårsdag i 2019 tog Akademisk Boldklub Gladsaxe imod Næsby Boldklub på Gladsaxe Stadion. AB, der endnu ikke har tabt en kamp i sæsonen, var mere end selvsikre imod et Næsby hold der endnu ikke har vundet en kamp. 

Næsby er kendt som et hold, der kan lide og holde på bolden og det gav AB dem også lov til. Næsby fik lov til at spille i egne rækker, men de blev aldrig rigtig farlige. Næsby lagde et hårdt og højt pres på AB i starten af kampen, og derfor forsøgte AB sig også mest med lange bolde. 

I det 22’ minut får Akademisk Boldklub Gladsaxe et frispark ude i venstre side af banen, nede ved Næsbys målmandsfelt. Sylvester Seeger-Hansen stiller sig klar til at sparke frisparket. Han ligger an til at smide en dødbold ind i Næsbys felt, men ser Næsbys målmand står mærkeligt placeret i målet. Derfor vælger han at sparke den op i højre hjørne af målet i stedet. 1-0 til AB efter et verdensklassefrispark.  

Senere, i det 31’ minut, modtager Ellegaard en super aflevering, fra den ene side af banen til den anden. Han tager den flot ned, oppe i højre side af banen, hvor han straks er under pres. Her tager han et skridt indad banen og ser Mygind kommer i løb. Han spiller bolden til den unge angriber der hamrer den ind i målet. 2-0 til AB!  

I det 38’ minut laver King et farligt frispark, lige uden for AB’s målmandsfelt, og modtager også kampens første gule kort. En rigtig god mulighed for Næsby, til at komme ind i kampen igen. Bolden bliver sparket direkte på Fischer, som u19 landsholdsmålmanden også holder flot. 

Anden halvleg bliver en mere taktisk kamp fra Akademikerne, hvor cheftræner Patrick Braune gerne vil have kørt sejren i hus. Det gør han flot, da Næsby aldrig formår at blive rigtig farlige. Det største højdepunkt i anden halvleg, var da Næsby fik et mål underkendt i det 53’ minut, da de laver frispark på Fischer.I det 68’ minut bliver Mygind skiftet ud og Holden kommer ind. Senere, i det 79’ minut kommer Ellegaard ud for Djafer-Bey og i det 87’ minut bliver Warmbach skiftet ud for Haddouchi. 

Vi vinder derfor en sikker 2-0 sejr på Gladsaxe Stadion. Tusinde tak for den gode opbakning fra de 428 tilskuere der mødte op på Stadion. Næste kamp er på lørdag d. 7. september klokken 13, hvor vi skal til Aalborg og møde Vejgaard B. Næste hjemmekamp er mod Ringkøbing d. 22. september klokken 15. Vi glæder os til at se jer igen!