3-2 sejr over Skovshoved IF

I weekenden tog vi imod Skovhoved IF i opstartens sidste træningskamp inden forårspremieren. 

Det blev til en 3-2 sejr i en blæsende affære på Skovdiget. 

Det blev ellers til en mindre chokstart da vi kommer bagud efter 1 enkelt minut på en misforståelse i bagkæden. Det hurtigt inkasserede mål fungerede som en kold spand vand og bidrog til at vi direkte derefter satte os på kampen rent spillemæssigt. 
Sådan skulle det reelt set forløbe sig igennem størstedelen af kampen, hvor Skovshoved var tilfredse med at placere sig dybt i banen.
Dette gjorde det til en mere afventede og taktisk kamp end hvad vi havde forventet og håbet. 
I midten af anden halvleg kommer vi på 1-1 via et selvmål. Med assistance fra blæsevejret endte et flot slået hjørnespark af Nørager i en udligning. 
I anden halvleg intensiverer vi presset og tager hurtigt føringen. Efter et etableret angreb med hurtige pasninger foran målet, kommer Karim El-Haddouchi fri i feltet og kvitterer sikkert med målet til 2-1. 
Selvom vi sidder på pres og boldbesiddelse, kommer Skovshoved på 2-2 og sørger for spænding igennem den sidste tredjedel af kampen. 
Nichlas Rohde ender dog med at lukke kampen efter en fin omstilling i højre side. Her kommer vi over kanten og får den lagt på tværs til Rohde, som sender den i netmaskerne. 

Alt i alt en kamp hvor vi er i fuld kontrol over 90 minutter. Koncentrationssvigt og et par ærgelige mål fik kampen til at virke tættere end den egentlig var. 

"Opstarten har været positiv. Arbejdet er gjort nu. Der skal ikke implementeres yderligere, det handler blot om de sidste startpladser og få finjusteringer. Der skal eksekveres nu." Udtaler Patrick Birch Braune i kølvandet på kampen og sæsonstarten næste weekend. 


Vi ses næste weekend d.8 på Gladsaxe Stadion mod FC Sydvest!