Endnu en kontrakt er forlænget

Den kommende sæson nærmer sig, og der arbejdes på træner- og direktionsgangen med at sætte holdet. Seneste underskrift er sat på forlængelse af aftalen mellem AB og Tobias Noer.

Tobias har spillet i Akademisk Boldklub Gladsaxe siden sæsonstart 2017/2018, og han står dermed foran den fjerde sæson, hvor han kan trække den grønne trøje over hovedet. Han har spillet i Brøndby IF i ungdomsårene.

Cheftræner Patrick Birch Braune giver disse ord med på vejen. ”Vi er glade for at vi kan fortsætte samarbejde med Noer. Han har spillet mange kampe for AB, og har enorm meget erfaring. Han kan spille flere positioner og har gjort det gennem årene i AB. Det skal vi målrette, for vi skal finde Noers primære position, som er på midtbanen. Han er en fantastisk erobringsspiller og god til at skubbe op og stresse modstanderne. Noer har en masse energi, der lige skal fyres af en gang imellem.

Det er fint at have muligheden for at sætte ham et andet sted, hvis det er nødvendigt. Noer er en spiller, der har et kæmpe hjerte og en personlighed, som især i år er foldet ud. Der ligger nogle kvaliteter og noget potentiale i Noer, som ikke er forløst 100%. Det tror vi på, at vi sammen kan folde ud og det glæder os til, slutter Patrick.

Vi glæder os til at følge dig, Noer.

 

Foto: Dennis Børner